KIN 122* Fehér Felhangos Szél* 12.31* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 122A Tükör Hullámvarázs első fordulópontjához és egyúttal a 2021-es évünk utolsó napjához érkeztünk, melyet a Fehér Felhangos Szél napja tesz emelkedettebbé. A Felhangos tónus a Lélek száma, így belső erőközpontunkra hívja fel a figyelmet, miközben a Szél, szellemi sugallattokat csempész a mai napba. Tökéletes évértékelő nap ez, érdemes akár papírra vetni, mi mindent hozott az elmúlt év -vagy épp ez a hullámvarázs- és milyen eszközkészlettel lépünk át a 2022-es évbe, -avagy a Tükör Hullámvarázs cselekvési fázisába.

A Fehér Szél napja mindig a szellemi inspiráció és a tiszta, őszinte kommunikáció napja. Ezeken a napokon érdemes összehangolódni a szellemi vezetőnkkel útmutatásért és rendezni az esetleges nézeteltéréseinket, konfliktusainkat környezetünkkel.
Most, hogy megvannak már a Hullámvarázs alapjai (cél-kihívás-megoldás-stabilitás), a Fehér Széllel, kiemeljük cselekvésünket a fizikai szintből, a szellemi felé, ezzel meghatározva a cselekvés irányát. A Tükör hullámban megjelenő Szél napján szembesítenek bennünket saját görbe tükrünkkel, csak nem mindegy, hogy erre ma hogyan reagálunk! Fontos, hogy tartsuk meg belső stabilitásunkat, fókuszáljunk a Jelen eseményeire, hogy megmaradhasson tisztánlátásunk. Ha ma azon kapjuk magunkat, hogy lelkileg valami kibillentett bennünket egyensúlyunkból, vagy ha túl vehemensen reagálunk valamire, tartsunk egy kisebb önvizsgálatot. Mi volt kirohanásunk Valódi kiváltó oka? És mi magunk hol vagyunk mindebben? Vizsgáljuk meg belső monológunkat is, hogy felismerhessük milyen hamis Ön-képekkel, illúziókkal áltattuk magunkat eddig, ami miatt esetlegesen eltávolodhattunk hitünktől, szellemi vezetőnktől. Ezek oka lehet egy régről beragadt minta, gyermekkori el nem ismerés, lekicsinylés vagy bármi egyéb sérülés, ami elhitette velünk, hogy kevesebbek, ne adj ’Isten értéktelenebbek vagyunk. Azáltal, hogy a felismerjük a körülöttünk és bennünk megjelenő illúziókat, és ezt ki is tudjuk végre helyesen kommunikálni, végre kimozdulhatunk a holtpontról.

„A kevesebb néha több.” tartja a mondás és ez ma különösen így van. A Fehér Szél, a Kommunikáció képviselője; a gondolatnak és a belőle származó kimondott szónak pedig, mint azt már tudjuk, teremtő ereje van. Ez a MAG napokra fokozottan is igaz! Engedjük hát el az ítélkezést és önostorozást, szavainkat pedig ma töltsük fel tartalommal. Tiszta, őszinte, szeretetteljes kommunikáció. Ahhoz hogy világosan kommunikáljunk egymással, az első lépés, hogy csendben legyünk, azaz a meghallgatás képessége. A nyugalomban maradás, az összeszedettség, és nyitottság képessé tesz bennünket arra, hogy ráhangolódjunk másokra, hogy megfelelő módon válaszoljunk, jelentőségteljesen, ne csak egy mechanikus módon. Csendesedjünk el úgy belül (gondolatilag), mint kívül (beszéd) hogy meghallhassuk az Isteni útmutatást, mely sugallatával előre repít céljaink felé. A mai nap vezető jegye a Fehér Kutya, mely az önmagunkhoz való hűséget és a feltételnélküli szeretet használja arra, hogy átsegítsen bennünket ezen a feszült időszakokon.

Mantra:
Megerősítek, hogy kommunikáljak
Irányítva a lélegzetet
Lepecsételem a bőség bevitelét
A sugárzás felhangos tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

 Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.