KIN 121* Vörös Önálló Sárkány* 12.30* MAG nap

Helga Brunner  * www.shamaya.at * Kin 121A Tzolkin pontosan a felénél találhatóak a MAG napok, mely időszak alatt mind a 20 jegyet végig vesszük. Ezeken a napokon a Föld teljesen egységben áll a Galaktikus Központtal, egyenes utat biztosítva a Fény és Szeretet energiáinak. A következő 20 napban a Mag napok alatt, a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. Különösen intenzív időszak következik most, előfordulhat feszítő érzés a fejben, vagy emelkedett pulzusszám, de ingerültség és szorongás is. Érdemes ezen időszak alatt picit többet foglalkoznunk mind Testünkkel, mind Szellemünkkel. Alakítsuk úgy napjainkat, hogy jusson időnk minden nap egy kis meditációra, vagy reggeli chickung gyakorlatokra. A lényeg, hogy nyíljunk meg ezeknek a hatalmas energiáknak, mely nagyot lendíthet fejlődésünkben.

A mai nap arra kér, vizsgáljuk meg a bizalom jelentését és létét életünkben. Tudunk-e bízni saját és a Mindenség folyamataiban? Abban, hogy minden azért történik, hogy segítsen bennünket az utunk bejárásában? Vajon nem bújunk-e a biztonság hamis illúziója mögé csupán azért, hogy ne kelljen változnunk, változtatnunk? Valóban azt kommunikáljuk, mutatjuk kifelé, amire igazán vágyunk? A Sárkány az Ősanyát szimbolizálja, az óvó és táplálót, a gondoskodót. Energiái a Tükör hullámvarázsban megmutatják, hogy életünk mely pontján szakadt meg a Bizalom érzése, vagy éppen hogy milyen hamis illúziók miatt érezzük magunkat elszakadva Szellemi valónktól, mely a bizonytalanságunkat okozza. Tudatosan ismerjük fel Önnön igényeinket, mire van szükségünk és ezt kommunikáljuk környezetünk felé is. Bízzunk a nagyobb Egység rendezőelvében, és tudjuk, hogy minden értünk történik. Nem eshet bántódásunk, ha betartjuk a mindenség törvényeit.

Gondoljunk ezen MAG napokra úgy, mint egyfajta plusz optikai lencsére, melyen átnézve megláthatjuk hogyan is néznek ki az egyes minőségek rávetítve a saját Életünkre. Ettől átszineződik, kitisztul, de mindenképp megváltozik az általunk gondolt kép. Használjuk ezen lencséket bölcsen és tanuljunk belőlük. Érdemes ezt a 20 napot tudatosan végig dolgoznunk! Maradjunk éberek és figyeljünk, mert ezeket a felismeréseket tovább fokozza az a tény is, hogy mindez a Fehér Tükör és a Kék Majom hullámvarázsban történik. De erről később a napi energiákban bővebben is beszélünk majd.

Mantra:
Meghatározok, hogy tápláljak
Megszabva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A forma önálló tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.