KIN 113* Vörös Szoláris Égenjáró* 12.22* Galaktikus Aktiváló Portálnap

113-ben-9A Vörös Égenjáró ma feltölt bennünk erővel és bátorsággal, hogy a cél előtti (és persze a Karácsony előtti) utolsó hajrában se hagyjon el bennünket a remény és a lelkesedés.

A Kígyó hullámvarázsban megjelenő Vörös Égenjáró, ma felhívja figyelmünket arra, ha esetleg akad még olyan területe életünkben, melyben nem használjuk ki teljes potenciálunkat, ahol esetleg nem merünk „kockáztatni”, holott tudjuk, érezzük, ennél sokkal többet tehetnénk ezen lehetőségekkel. Ma éppen ezért előfordulhat, hogy kissé feszültebbnek, ingerlékenyebbnek érezhetjük magunkat, hiszen ezen blokkok éppen hogy visszatartják a Kígyó által felkorbácsolt Életenergiáinkat, melyek így csak pattanásig feszítenek bennünket belülről! A mai nap vezető energiája a Hold, mely segít meghúzzuk érzelmi határainkat, hogy ma ne bonyolódjunk bele a felesleges lelki zsarolásokba, játszmákba (még önmagunkkal se!). A mai nap feltölt bátorsággal, kíváncsisággal és erőt ad ahhoz, hogy bemerészkedjünk az ismeretlenbe és meglássuk, miért ragaszkodunk továbbra is a régi berögzült mintáinkhoz, hiedelmeinkhez. Induljunk el hát bátran önmagunkba, és vizsgáljuk meg érzelmeinket, azokra koncentrálva, melyeket leginkább szeretnénk elkerülni. Így alkothatunk az árnyakból és démonokból segítőket utunkhoz és itt lép be a Hold (vezető) áldásos tevékenysége, mely elhozza az érzelmi megtisztulást, így mosva el belső félelmeinket, hogy könnyebben célhoz érjünk. Érezzük, és élvezzük ahogy ezek a gátak átszakadnak és életenergiánk újra áramlásba kezd! Ma mindehhez hatalmas támogatást kapunk a Galaktikus Aktiváló Portálnap által, használjuk ezt ki okosan!

A mai nap energiáit úgy tudjuk elősegíteni, ha megadjuk magunkat mind a befelé, mind a kifelé áramló energiáknak. Vagyis megteremtjünk önmagunk számára szükséges teret és időt ahhoz, hogy befelé forduljunk, meditációban összekapcsolódjunk felettes énünkkel (szellemi énünkkel), ugyanakkor nem feledkezünk meg a cselekvés és aktivitás fontosságáról sem! A legjobb ha a reggelt egy könnyű meditációval kezdjük, vagy akár egy csakra tisztító gyakorlattal, mely egyszerre aktivizálja testünket és szellemünket.

Mantra:
Pulzálok, hogy felderítsek,
Megvalósítva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét
A szándék szoláris tónusával,
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen

Mudra:
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés:
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.