KIN 112* Sárga Galaktikus Ember* 12.21* Galaktikus Aktiváló Portálnap

www.shamaya.atA Téli Napfordulóra, a Sárga Galaktikus Ember nyújtotta bőség és szabad akarat teszi fel a koronát. A Téli napforduló, a Fény születésének ünnepe. A legtöbb ősi vallás, hit egyik legalapvetőbb ünnepe: a Nap visszatérése. Ezen a napon a leghosszabb az éjszaka, azonban ettől a pillanattól kezdve egészen a nyári napfordulóig növekszik a nappalok időtartama. Ez mind a természetben, mind spirituálisan is, a befelé fordulás időszaka. A növények és állatok ilyenkor téli álmot alszanak, nekünk pedig -mint spirituális létezők- az Önmagunkba való visszatérés a feladatunk.

A mai nap mindezek mellett a visszajelzéseké, ma ugyanis visszatérnek az előző hullámvarázs témái, kihívási, hogy felmérjék, mennyire sikerült beépítenünk az eddig tanultakat életünkbe. Amennyibe sikeresen „teljesítünk” a Mindenség energiái ma nagyot lendítenek rajunk, ha azonban „visszaesünk” orrunkra koppintanak és visszaültetnek bennünket a padsorba. Általában ott követjük el a hibát (szinte mindenki) hogy ha egy fajta nehézséget „legyűrünk” életünkben és úgy érezzük megfejlődtük, azt hisszük az már soha többet nem térhet vissza életünkbe… Tévedés! Az élet telis tele van meglepetéssel és „vizsgakérdésekkel” melyek fejlődésünkhöz mérten mindig egy újabb szinten térnek vissza hozzánk. Ma egy újabb lehetőséget kapunk arra, hogy bizton használhassuk az Ember tanítását, nevezetesen az elvárás mentes nyitottságot, az öngondoskodást és a pozitív hozzáállást. A Sárga Ember jelképezi a Szabad Akaratot is tehát a mi kezünkben van most is a döntés: Tenni, vagy nem tenni! Ez itt a kérdés! Engedjük el az Ego akaratát, vágyainkat, és forduljunk befelé, lássuk meg mi az, ami hiányzik Nekünk és ehhez milyen lépések megtétele szükséges. Járjunk nyitott szemmel, elmével és szívvel. Ne csupán azt vegyük észre, hogy mi hiányzik, hanem azt is, mi az, ami jelen van életünkben és jó érzéssel tölt el. Tudatosítsuk, hogy Önnön boldogságunkért, sikereinkért, csakis mi magunk vagyunk felelősek. Mindazt a hiányérzetet, amit kifelé vetítünk, vagy környezetünktől várunk el, azt csakis mi magunk tudjuk biztosítani Önmagunknak. Tegyük fel magunknak a kérdést mi az amire igazán vágyunk és ma törekedjünk mindezt megadni magunknak.

A mai nappal együtt, még négy Galaktikus Aktiváló Portálnap áll előttünk. Utána szusszanhatunk egy keveset, mielőtt kezdetét veszik a MAG napok, melyek egyenes utat biztosítanak a beáramló, színtiszta energiáknak. Töltekezzünk hát fel a Kígyó hullám varázs alatt annyi energiával és erővel, hogy kitartson ez a lelkesedés az előttünk álló erőteljes időszak alatt is!

Mantra:
Harmonizálok, hogy befolyásoljak
Formálva az illúziót
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: 
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.