KIN 81* Vörös Elektromos Sárkány* 11.20

081-imix-3A Vihar Hullámvarázs harmadik napján a Vörös Sárkány teszi nálunk látogatását. A Vörös Sárkány, minden kezdete, a Hit és Bizalom megjelenítője. Igazi Ősanyai minőség, mely ma, a Vörös Kígyó vezetővel párosulva Anyatigrissé avanzsál. Gondoskodó, szerető, óvó-védő minősége ma szenvedéllyel és lelkes harciassággal társul. Ösztöneit követve ma kivezet bennünket az elmúlt napok kétségeiből.

A mai nap összhangba hozza céljainkat a kihívásainkkal, megteremtve ezzel egy új lehetőséget, egy új utat. Ösztönös megérzéseink, ma kreatív ötletekre sarkallnak. A tegnapi feltétel nélküliséget, fordítsuk ma át bizalomba és hitbe. Higgyünk és bízzunk a Mindenség végtelen erejében és bölcsességében. Váljunk nyitottá, befogadóvá, és engedjük, hogy a mai nap, kivételesen rólunk szóljon. Használjuk ki a Sárkány gondoskodó energiáit és töltekezzünk fel élet erejéből, hogy legyen erőnk átvészelni a Vihar hányattatásait. Fejezzük ma ki nyíltan környezetünk felé igényeinket és engedjük át magunkat a gondoskodásnak. Csináljuk azt, amihez ma kedvünk van, adjuk meg önmagunknak is azt a törődést és odafigyelést, melyet mindeddig másokra fordítottunk. Kérdezzük meg magunktól, mire van szükségünk igazán. Mi az, ami az új minőség, mely létezésünkhez szükséges. Fogalmazzuk meg önmagunknak saját igényeinket, még akkor is, ha ezek elérhetetlennek tűnnek és engedjük, hogy a mindenség energiái „kipótolják” erőfeszítéseinket.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Aktiválok, hogy tápláljak
Megkötve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az életerő ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.