KIN 53* Vörös Mágneses Égenjáró * 10.23

053-ben-1Új Hullámvarázs, új ciklus, új Sorspalota. Tzolkin-unk második palotája: Az átmenet fehér éjszaki palotája – a halál terme. Előre mozdulás.

A következő 4 hullámvarázs tartozik ide. Előrejelzés címszavakban:

  • Vörös Égenjáró Hullámvarázs – a tér ereje. Táguló nézőpontok, felfedezés, kiindulás.
  • Fehér Világáthidaló Hullámvarázs – az halál ereje. Elfogadás. Világok áthidalása, átívelése. Irányítás és ego elengedése.
  • Kék Vihar Hullámvarázs – az önmegújulás ereje. Átalakulás, Újra rendeződés. Drámai változások, korlátjaink átlépése.
  • Sárga Ember Hullámvarázs – a szabad akarat ereje. A szellemi megnyilvánulás kiközvetítése. Lehetőségek tárháza. Bőség.

Ez az 52 nap tehát a tervezési szakasz, melynek első hullámvarázsa a Vörös Égenjáró. A következő 13 napban a nézőpontjaink, viszonyítási pontjaink tágítása, felfedezése lesz a fő cél. Ha úgy tetszik, tapasztalat-bővítés.

A Vörös Égenjáró a kíváncsiságunk által emlékeztet csillagmag természetünkre. Arra a hívásra, hogy felfedezzük létezésünk határait, hogy beálljunk rég elfeledett helyünkre, a Földet az Éggel összekötő oszlopok közé, hogy biztosítsuk a folytonos áramlást. Fontos feladata, hogy ezt a kozmikus bölcsességet, kiközvetítse környezete felé. Ehhez azonban szükséges, hogy egyéleti énünk és tudatosságunk határait folyamatosan feszegessük, így oltva tudásszomjunkat.

Az Égenjáró jelképezi ugyanakkor az egyensúlyt, legyen ez akár a fizikai és szellemi világra való törekvés, a férfi és női minőségünk kiegyenlítése, vagy a kifelé – befelé fordulásunk között. A kulcsszó, egyensúly! Ebben az időszakban megnövekedhet az igény arra, hogy visszahúzódjunk meleg kis odúinkba és ott elszöszöljünk, morfondírozzunk… Pedig most nem ennek van itt az ideje! Álljunk ennek ellent és hallgassunk szívünk mélyéről érkező hívásra, mely kiterel bennünket, új célok, új témák felé. Csak elindulni nehéz, aztán pedig meg majd leállni… Még egyszer a kulcs, az egyensúly: amennyit megyünk „kifelé”, ugyanannyi időt töltsünk belsőnk ápolásával, töltekezéssel. Teremtsük meg az egyensúlyt szellemünk szükségletei és életünk útja között. Használjuk a Nap hullámvarázsban tanultakat és árasszuk ki magabiztos fényünket környezetünkre, ezzel is támogatva a változást és a pozitív visszajelzést. Törjük át a saját falainkat és hagyjuk, hogy kíváncsiságunk új utakra vezéreljen bennünket.

Érdemes ebben a 13 napban, tudatosan, minden nap valami olyan apróságot beiktatni a hétköznapok szürkeségébe, mely kiemel a megszokottból, netán még soha nem csináltuk azelőtt. Nem kell túl nagy dolgokra gondolni, nem kell repülőgépekből ejtőernyővel kiugrani (bár ez határozottan megváltoztatná az élethez való hozzáállásunkat…) elegendő, ha például új úton megyünk munkahelyünkre, új ízeket próbálunk ki, vagy valami új hobbit próbálunk ki. Feszegessük határainkat.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra: 
Egyesítek a felderítés érdekében,
Vonzva az éberséget.
Lepecsételem a tér kimenetét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
“A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.