KIN 52* Sárga Kozmikus Ember * 10.22

052-eb-13A Kozmikus Ember ma elhozza a lezárásokat, a múlttal való megbékélés, valamint a Szabad akarat kérdéskörét. A mai nappal azonban nem csupán a Sárga Nap hullámvarázs ér véget, de a Tzolkin-unk első Sorspalotája is. Melynek neve is beszédes: A Fordulat vörös keleti palotája – a születés terme.  Visszagondolva az első 52 napra, nehéz időszak áll a hátunk mögött. Búcsúzóul vegyük is végig a Tzolkin első 4 Hullámvarázsát kulcsszavakkal:

  1. Vörös Sárkány Hullámvarázs – az életre hívás/születés ereje. Az új kezdetek/tervek/ének elindítója
  2. Fehér Varázsló Hullámvarázs – az időtlenség ereje. Növekedés. Összekapcsolódás a belső Szellemi vezetővel útmutatásért.
  3. Kék Kéz Hullámvarázs – a beteljesülés ereje. Átalakulás. Véghez vinni, befejezések.
  4. Sárga Nap Hullámvarázs – az Univerzális Tűz ereje. Befejezés. Megvilágosodás.

Ha tudatosan sikerült megélni az elmúlt napokat, ma dicsőségben és magabiztosan zárhatjuk az elmúlt Palotát és bátran állhatunk elébe a következőnek, mely Az átmenet fehér északi Palota lesz. De ne szaladjunk ennyire előre.

Az elmúlt napokban Önnön fényünket, belső ragyogásunkat erősítettük, políroztuk azáltal, hogy helyre raktuk önértékelésünket. Most, hogy immár felelősségteljesen ki tudjuk kommunikálni környezetünk felé igényeinket, meg tudjuk mutatni igaz valónkat, már csak rajtunk múlik, hogy mihez is kezdünk mindezzel.
A Sárga Ember jelképezi a bőséget és kiteljesedést éppen ezért feszegeti a hiány-minták kérdés körét is. A döntés a miénk. Ne azon keseregjünk, ami nincs, vagy amit el kellett engedjünk utunk során, hanem sokkal inkább örvendjünk minden új minőségnek, lehetőségnek, hisz ezekből valami újat alkothatunk. Az Élet tele van lehetőségekkel és nekünk, embereknek kötelességünk minden tőlünk telhetőt megtennünk azért, hogy boldoggá és kiteljesedetté váljunk! Ne mástól várjuk, hogy „kipótoljon” bennünket! Csakis mi magunk válhatunk teljes egésszé! Ha nincs meg hozzá a szükséges eszközünk, képességünk, találjunk rá más megoldást! Ne a veszteségeinken, hibáinkon keseregjünk. Fogadjuk el, hogy csakis tapasztalat által növekedhetünk és bár ez néha fájdalmas lehet, mint minden, ez is elmúlik. Tudatosítsuk, hogy eső után mindig frissebb a levegő, a sötét és rideg éjszaka után pedig minden reggel beköszönt a napfény! Tanuljunk hát a múlt hibáiból és békéljünk meg vele!

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra: 
Kitartok, hogy befolyásoljak,
Túlhaladva a bölcsességet.
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem az intelligencia ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: 
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.