KIN 48* Sárga Szoláris Csillag * 10.18* A Forma Önálló Bagoly Hava (10.18-11.14)

048-lamat-9A mai nappal kezdetét veszi  4. Maja Holdhónapunk, melyet a Szoláris Csillag minősége ível át. A 4. hónap toteműállata a Bagoly, mely egyfajta misztikus felhangot ad ennek az időszaknak. A bagoly a tisztánlátás és a misztikus bölcsesség képviselője. A bagoly üzenetet hoz az alvilágból és az ősök világából. Közvetít a túlvilágból. A tudatalatti és a tudat között. Arra tanít, hogy „csendben repüljünk”, ami így az őszi befelé forduló időszakban használjuk ki bölcsességét és csendesedjünk el, hogy meghallhassuk üzenetét. A 4. hónap mindemellett segít stabilizálni életünket, és az év eleji célkitűzéseinket. Arra bíztat, hogy adjunk az elmúlt 3 hónapnak keretet, készítsünk részletes cselekvési tervet, és teremtsük meg a siker lenyomatát.

Ahogy lenni szokott a hónap, év első napja határozza meg a következő időszakot. Vagyis a következő 28 napot a Szoláris Csillag harmonikus minősége fogja finomítani. A Szoláris Csillag emlékeztett bennünket Csillagmag természetünkre, arra, hogy meghatározott céllal érkeztünk-e földre, melynek beteljesítése egyéni feladatunk és felelősségünk! Összeszedettségre és harmóniára ösztökél. Arra kér, hogy adjunk magunknak ma elég időt arra, hogy összekapcsolódjunk Szellemi vezettetéssel és „utolérhessen” bennünket a Lelkünk. Csendesedjünk el. Öltöztessünk ünneplőbe szívünk és lelkünk, rendezzük egységbe és harmóniába úgy külső, mint belső környezetünket. Gyönyörködjünk el benne megelégedettségünkre, hogy aztán újult erővel folytathassuk az utunkat. Vizsgáljuk felül mennyire azonosítjuk magunkat szerepeinkkel, amelyet kifelé játszunk? Egyszerűsítsünk! Figyeljük meg, milyennek mutatjuk magunkat, és mennyire látjuk adományainkat, képességeinket, tehetségeinket és tulajdonságainkat. Szabadítsuk fel magunkat kritikus természetünk önítélkezése alól! Teremtsünk újra Rendet!

A mai nap, (és a következő 28 nap) tehát az aktív cselekvésé. Csináljunk rendet, csináljunk helyet! Ezt az áldásos energiát támogathatjuk azzal, hogy ha rendet teremtünk környezetünkben. Szanáljuk ki a régen nem használt dolgokat és azokat a dolgokat, melyek rossz emlékkel, érzéssel töltenek el. Öltözködjünk ma színesebben, dekoráljunk, takarítsunk. Nem kell túlagyalni, nem kell túlbonyolítani semmit. Hallgassunk a belső útmutatásra és engedjük el a kétkedő gondolatainkat.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Lüktetek, hogy megszépüljek,
Megvalósítva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A szándék szoláris tónusával.
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.