KIN 47* Kék Galaktikus Kéz * 10.17

047-manik-8Mai nappal véget és a 3. Maja Holdhónapunk, melyet a Szoláris Nap minősége kódolt. Így a mai Galaktikus napon nem csupán ez előző hullámvarázs tanításait idézzük fel, hanem az elmúlt 28 napét is. A Galaktikus tónus összegez, egységbe rendez, majd visszajelez, hogyan teljesítettünk az elmúlt időszakban. Ha a visszajelzés kedvező, a mai nap nagyot lendít rajtunk. Ha mégsem, úgy ma lehetőséget kapunk a javításra. Mindehhez ma a Kék Kéz kreatív, gyógyító energiái társulnak, elhozva számunkra a lezárást és megnyugvást.

A Galaktikus tónus kérdése: Hogyan tudom megélni azt, amiben hiszek? Mi módon hasznosítottuk az elmúlt (Kék Kéz) Hullámvarázsban tanultakat? Akad e még nyitott tétel életünkben, amit halogatunk vagy elodázunk? Ha igen, itt az ideje felgyűrni az ingujjunkat és nekilátni, mert ma minden támogatást megkapunk az elvégzéséhez. Ne tétovázzunk hát!
A mai nap vezető ereje és egyben a legnagyobb fegyvere, a Kék Majom, mely a könnyedségével egy új nézőpontot tár elénk. Arra kér, hogy a ma elénk kerülő problémákat könnyed gyermeki ártatlansággal és nyitottsággal fogadjuk. Így befogadhatjuk a nehezen emészthető információkat is, melyek könnyebben tudunk feldolgozni, ha kellő humorral állunk hozzá. A nevetés a legjobb orvosság! „A nevetés az élet sója. Nevessetek a tévedéseiteken, de okuljatok belőlük, űzzetek tréfát a megpróbáltatásaitokból, de merítsetek erőt belőlük, a nehézségeket tekintsétek vidám játéknak, de küzdjétek le őket!”  / Lucy Maud Montgomery

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Harmonizálok a tudás érdekében,
Formálva a gyógyítást.
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
A teljesség galaktikus tónusával.
Engem a mágia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.