KIN 45* Vörös Ritmikus Kígyó * 10.15

045-chicchan-6A mai nap az ébredésé és az aktív szervezésé, melyhez tökéletes alkalmat biztosít a Vörös Ritmikus Kígyó minősége. A Naphullámvarázsban megjelenő Kígyó napja ráébreszt, hogy Önmagunk elfogadásához a kulcs az ösztönös bölcsesség, vagyis a test-tudatosság. Figyeljünk testünk jelzéseire, ösztönös megérzéseinkre. Tervezzük meg a következő lépéseket megérzéseinkkel és az eddig tanultakkal egyetértésben.

A Ritmikus tónus ma egyensúlyt hoz és támogatja a célirányos cselekvést. Ehhez azonban meg kell hozzuk a megfelelő döntést és ki is kell tartanunk mellette. Minden siker sztori mögött határozott cél és eltökéltség áll. A Nap hullámvarázsban a Ritmikus Kígyó segítségével mindez átformálódik egy eltökélt megerősítéssé, mantrává: „Meg tudom csinálni! Minden eszköz és képesség rendelkezésemre áll céljaim megvalósításhoz! Képes vagyok rá, mert ÉN Vagyok!”
A Kígyó ma feltölt bennünket lelkesedéssel és szenvedéllyel olyan erőt kölcsönöz, mely minden nehézségen átsegít. Ma felismerhetjük, hogy életünk mely területén akadozik (élet-)energiánk, hol éljük mindennapjainkat a rutin és a megszokás fogságában. Fókuszáljunk a mögöttes miértekre. Mi az, ami miatt ide már nem jut Életenergiánkból? Társadalmunk „betegsége”, hogy csak rójuk a köröket a mókuskerekünkben, miközben a fontos dolgok, személyek, lehetőségek csak elsuhannak mellettünk.

A Vörös Kígyó, maga a szenvedély, az életerő és a szexualitás. A mai nap felébreszti szunyadó életerönket, elemi ösztöneinket, finomítja érzékelésünket, hogy testünk jelzéseit követve, végre rálelhessünk arra az útra, mely mellett kitartanunk érdemes. Érezzük át ezt a nyers erőt, mely ma, mint Kundalini kígyó, felkúszik gerincünk mentén a gyökér csakránktól egészen a korona csakránkig, hogy kiegyensúlyozza, feltöltse energiánkat. A Nap hullámvarázsban megjelenő Kígyó arra ösztönöz, hogy tervezzük meg a következő lépéseinket az Önkifejezésünk felé. A tegnap „elültetett” kis magjainkat töltsük ma fel szeretettel, szenvedéllyel és életerővel! Engedjük el a rutint és a megszokást, kapcsoljuk ki az automata pilótát életünkből és merjünk szenvedélyjel cselekedni.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Szervezek a túlélés érdekében,
Kiegyenlítve az ösztönt.
Lepecsételem az életerő tárházát,
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.