KIN 44* Sárga Felhangos Mag* 10.14

044-kan-5A Sárga Felhangos Maggal elérkeztünk a Nap Hullámvarázs erőgyűjtő napjához. Összegezzük az eddig tanultakat, hogy felszínre kerülhessenek a bennünk rejlő képességek, erőforrások. A mai feladat, hogy ezeket csokorba rendezve, lehetőségeket, terveket kovácsolhassunk.

Az elmúlt napokban, felszínre kerültek olyan már rég elfeledett képességeink, gondolataink, melyek kis finomítással ugyan, de tökéletes eszközként használhatóak fel céljaink eléréséhez. Elérkezett az idő, hogy felelősséget vállalva, átdolgozzuk mindezt, hogy a holnap induló szenvedélyes, tüzes Kígyó napján csatarendbe állíthassuk őket. A Nap hullámvarázs egyik legfontosabb tanítása, hogy bízzunk Önmagunkban és a bennünk rejlő lehetőségekben és mindezt osszuk is meg környezetünkkel. Tudatosítsuk, hogy mindezt csakis a szabad akaratunk erejével vagyunk képesek előhívni és bizony ezért cselekednünk is kell! Ne kívülről várjunk a válaszokat, hanem keressük meg magunkban. Merjünk kilépni a biztonságosnak hitt megszokottból és ne hagyjuk, hogy környezetünk befolyásolja hitünket Önmagunkban! Vessük le a belénk sulykolt mintákat és kishitűséget és ne elégedjünk meg a tudattal, hogy birtokában vagyunk ennek a tudásnak/képességnek. Ne várjunk a „tökéletes időre”, ez most a tudatos cselekvés ideje!

Fogalmazzuk meg magunkban, hogy mi az, amit el szeretnénk érni és azt, hogy ennek érdekében, hogyan tudjuk legjobban kamatoztatni a bennünk rejlő képességeket. Ha úgy könnyebb, vessük papírra célkitűzéseinket és a rendelkezésre álló erőforrásainkat, eszközeinket.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Megerősítek, hogy célozzak
Irányítva az öntudatot.
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
“Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.