KIN 40* Sárga Mágneses Nap* 10.10

040-ahauElérkeztünk Tzolkinunk 4. hullámvarázsához, melyet a Sárga Nap kódol. A Nap, maga a teljesség, a feltételnélküliség, az Erő. A következő 13 napban, ezeket a minőségeket kell beépítenünk mindennapjainkba, vagyis fel kell szítani magunkban az Univerzális tüzet. Még egyszerűbben: a Sárga Nap Hullámvarázs, az Önbecsüléssel dolgozik.

A következő napok témái: elfogadás, türelem, önbizalom, teljesség, valamint önnön fényünk felvállalása. Helyre kell tennünk, vagy ki kell építenünk egyfajta egészséges Önbizalmat, melyben nem értékeljük sem alu, sem felül önmagunkat, amikor is tisztán látjuk és vállaljuk a felelősséget értékeinkért csakúgy, mint hiányosságainkért. A Sárga Nap arra kér, hogy önmagunkat/értékeinket ne mérjük össze senkivel és semmivel, hisz a Földön mindenki egyszeri és megismételhetetlen. Ítéletmentesen és félelem nélkül vegyük szemügyre önmagunkat, lássuk meg fejlesztendő területeinket, hiszen tudjuk, soha semmi sem lesz tökéletes, de törekednünk kell rá. Engedjük el az ezekhez fűződő elvárásainkat!  Fogadjuk el, hogy hibáink, és tévedéseink vezéreltek el idáig is és tettek azzá az erős és kitartó személyiséggé, akik ma vagyunk. Nincs okunk szégyenkezni botlásainkért, hiszen ezekből mind-mind tanultunk. Az elmúlt időszak változásainak köszönhetően, új énünk letisztultabb, gyógyultabb. Elérkezett az idő, hogy el is ismerjük és feltételek nélkül szeretetben megmutathassuk környezetünknek. Higgyünk Önmagunkban és az Univerzum, rendező elvében.

A Maja szinkronárium alapja a Tzolkin, mely 260 napjában minden hullámvarázs meghatározott rendben, és Föld-ciklusokban (vörös-fehér-kék-sárga) követik egymást. A vörös színnel elindul valami, egy cselekvés, egy átalakulás, melyhez a fehér szín által gyűlik be a megfelelő mennyiségű információ. Ezt az információt, a kék szín által tudjuk beépíteni ön-magunkba, így átalakítva saját lényegünket, és képessé válva rá, hogy ezt az új cselekvést a sárga által megnyilvánítsuk a fizikai világban. Ezek a négyes Földciklusok 4 hullámvarázst takarnak, melyeket ún. Palotáknak is szoktunk nevezni. A Sárga Nap Hullámvarázzsal kezdetét veszi az első Palotánk utolsó Hullámvarázsa. Zárul egy fejlődési ciklus.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Egyesítek a megvilágítás érdekében
Vonzva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

1.Tónus
Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.