KIN 25* Vörös Kristályos Kígyó* 09.25

025-chicchan-12A Vörös Kristályos Kígyóval, ma az Életet ünnepeljük. A Kígyó felébreszti ösztöneinket, intuíciós képességünket, felszítva ezzel Életkedvünket is. Az elmúlt napok emelkedett és szellemi szintje után, ma a testtudatosságunkra kerül a hangsúly, így kerül egy másik megvilágításba a Varázsló Hullámvarázs témája.  Egy folyamat végéhez érkeztünk, ahol lehetőségünk van a tanultak és tapasztaltak segítségével új alapokra helyezni jövőnket, ugyanakkor máris kezdetét veszi egy új tapasztalás, egy új lehetőség, mely folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít számunkra.

A Kígyó a testtudatosságra hívja fel figyelmünket. Mint tudjuk minden betegség visszavezethető egy-egy lelki eredetű problémára, legyen az elfojtás, régi trauma, vagy bármi más. Testünk sejtjeiben elraktározódott születésünk óta minden esemény, érzés. Emlékszik mindenre, amit átélt így magában hordja a múlt tudatosságát. Ez fizikai tünetben jelenhet meg, melyek tudattalan ügyeinket a tudatosság szintjére hozzák. Nem csoda, ha az éjszakai sötétség és az ágy sarka összefüggésének gondolatára már bele is sajdul a fájdalom a kislábujjunkba. De ez csak egy bohókás példa. Figyeljünk hát ma oda mit üzen a testünk, mi az, amire fel szeretné hívni figyelmünket. Ne „gondolkozzunk” rajta, egyszerűen hagyjuk, hogy testünk intuitív módon megérezze a változáshoz szükséges megoldásokat, hogy a következő hullámvarázsban a Kék Kéz által megindulhasson a gyógyulási folyamat.

A Kígyó energiáit ma támogathatjuk azzal, ha ma jobban odafigyelünk testünkre, „Lelkünk hordozójára”. Kényeztessük, szeretgessük, ápoljuk őt, közben legyünk nyitottak üzeneteire, visszajelzéseire.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Szentelek a túlélés érdekében
Egyetemessé téve az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.