KIN 24* Sárga Spektrális Mag* 09.24

024-kan-11A mai Spektrális Mag nap képletét nézve, egy Louise L. Hay megerősítés jutott eszembe, így engedjétek meg, hogy ezzel kezdjem: „Az élet végtelen körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes. Folyton megújul életem. Új valóságom, új gondolkodásom tükörképe. Az új mag új élménnyé bontakozik ki bennem!” /Louise L. Hay/

A Hullámvarázs 11. napja, azon feladatok elengedésé, melyeket a hullámvarázs ránk szabott. Ez a nap az átalakulásé. Átalakítja a mintákat és struktúrákat, letisztáz, elemekre bont, hogy felkészítsen a változásra. Magában hordozza az elengedés, a leválás energiáit. Olyan, mint amikor a kígyó levedli kinőt bőrét. Hogy felszínre törhessen az új énünk, akiért a hullám első 10 állomása alatt aktívan dolgoztunk. Régi énünket megint kicsit túlnőttük és ez jó. Felszabadult energiáink miatt új lehetőségek bontakoznak ki előttünk, melyet ma a Sárga Mag minősége támogat. Az, hogy mit kezdünk velük az már egyedüla  mi felelősségünk. Nem elég az, hogy tudjuk, képesek vagyunk rá, meg is kell tenni hozzá a kezdő lépéseket is. Csakis így kaphatjuk meg a Mindenség támogatását! Kérdés csupán az, hogy vajon ki merünk e lépni komfortzónánkból és belefektetjük-e azt a pluszt, amit szükséges az előre lepéshez. Hagyjuk hátra a megszokásokat, a rutint, hiszen az elmúlt időszakban minden lehetséges útmutatást és képességet megszereztük ahhoz, hogy elérhessük azt az Életet, amit valójában Élni szeretnénk! Ahogy a növényeknél is minden magocska alapból magában hordozza a leendő virág összes potenciálját, csupán fény és gondoskodás kell hozzá, hogy azzá válhasson, amivé született, nekünk is ugyanezzel a szeretettel és gondoskodással kell Önmagunk felé fordulni.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Feloldok, hogy célozzak
Szabaddá téve az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A felszabadítás spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés:
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.