KIN 017* Vörös Önálló Föld* 09.17

A Varázsló hullámvarázs negyedik napja a stabilitásé, a földeltségé. A Vörös Önálló Föld minősége a szinkronicitás nagymestere. Ezen a napon olyan váratlan és véletlenszerű események történnek, melyek, ha időt és teret adunk nekik, fontos iránymutatást nyújtanak. Találjunk vissza belső stabilitásunkhoz és ne hozzunk elhamarkodott döntéseket.

Belső stabilitásunkat senki más nem adhatja meg, csakis saját magunk, ezért törekedjünk ma arra, hogy töltekezzünk és tápláljuk a múlt héten (újra)felfedezett biztonság érzetünket. „Biztonságban vagyok.” „Biztonságos itt lennem.” Senki más nem adhatja meg nekünk azt a szeretetet, erőt és hitet, mire szükségünk van Szellemi szárnyalásunkhoz, csakis mi magunk. Az Önálló tónus minden megvalósítás alapja. Ezeken a napokon egységbe rendezzük az eddig tanultakat és a rendelkezésre álló eszköztárunkból (minőségekből) cselekvési tervet kovácsolunk. Mindehhez ma a Vörös Föld biztosítja a „józan paraszti észt”, azzal, hogy visszavezet bennünket a Jelen pillanatba. A mostani kaotikus világunkban, minden más és hirtelen változik. Nehéz ilyenkor fókuszálni, pozitívnak maradni, mégis csak így érdemes. Engedjük el a múlt feletti nosztalgiánkat, a jövő miatti aggodalmunkat, vagy épp reményeinket és figyelmünket fordítsuk inkább a jelen pillanatára. Lássuk meg a MA ajándékait. Mert a mai nap lesz a holnapunk alapja. Ha pedig elszalasztjuk tanulságait, ajándékait, holnap megint nem tudjuk mihez kezdjünk.

A Varázsló hullámvarázsban megjelenő Föld ma tehát lehorgonyoz bennünket a realitás talajára, de mégis összeköttetésben maradunk a Szellemi vezetőnkkel. Kapcsolódjunk ma össze a Föld energiáival akár egy Chickung gyakorlattal, kertészkedéssel vagy akár egy rövid sétával a természetben. Legyünk nyitottak és csendesítsük el zsibongó elménket, hogy meghallhassuk belső vezetőnk sugallatát.
Ma van hátralévő életed első napja. Mihez kezdesz vele?

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra: 
Meghatározok a fejlődés érdekében
Megszabva a szinkronicitást
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A forma önálló tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.