KIN 016* Sárga Elektromos Harcos* 09.16

016-cib-3Van egy olyan mondás, hogy „nem jut egyről a kettőre”, pedig a háromra elérni sem egyszerűbb. Most hogy kitűztük a célt és felismertük a kihívásokat, elérkezett az idő, hogy ezeket egységbe rendezzük és meghatározzuk a kiutat. Ezáltal egy új szintre, a megoldások szintjére léphetünk. Mindez a Sárga Harcos minőségével kiegészülve, felelősségvállalásra ösztönöz, racionális kérdéseivel segít kimozdulnunk a tegnapi kettősségből.

A Maja energetikában a Harcos képviseli a kegyelem, bátorság, bizalom és a belső hang minőségeit azáltal, hogy egyesíti szíve és elméje hangját. Mindig rátalál a kivezető útra. Ő a galaktikus vezető, a misztikus révész a csillagokhoz visszavezető úton.
Mindenki sorsútja egyedi és megismételhetetlen. Néha társakat kapunk az úton, néha eltávolodunk.  Ahhoz hogy visszataláljunk saját utunkra, tegyük fel magunknak a kérdést: Mi az, amire igazán vágyunk és mi az, ami meggátol bennünket abban, hogy ezt el is érjük? Bízzunk a belső hangunkban és áramoljunk együtt belső energiánkkal. Merjünk kreatívnak lenni, de ne siettessük az eseményeket.
A Harcos intelligenciája és bátorsága párosul ma a Varázsló szellemiségével, mely egy csodás párosítás. Teremtsük meg azt a biztos alapot, melyre belső stabilitásunkat építhetjük. Egy stabil várat, melybe mindig visszatérhetünk erőt gyűjteni, elmélkedni. Amennyiben bízunk és hiszünk Önmagunkban, ez a hely olyan belső stabilitást adhat, melyből bátran harcba indulhatunk! Vegyük hát ma számba lehetőségeinket, képességeinket és vállaljuk értük a felelősséget. Tudatosítsuk, hogy belső stabilitásunkat, nem várhatjuk el másoktól, csakis mi magunk adhatjuk meg Önmagunknak! Engedjük, hogy a Harcos össze kössön bennünket a Szellemi vezettetéssel. A bizalom a feltétele annak, hogy hozzáférhessünk mindehhez.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Aktiválok, hogy kérdezzek
Megkötve a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.