KIN 256* Sárga Szoláris Harcos* 08.27

Tzolkin Challenge: 20. Hullámvarázs 2021. 08.19-08.31.

256-cib-9A Szoláris Harcos a felelősségvállalást, a cselekvést és a cél előtti utolsó hajrá érzését hozza életünkbe. A Harcos intelligenciájához, ma cselekvés párosul, mely kettő együttes erejével új távlatokat nyílnak meg előttünk.

A Harcos ereje, a kérdések helyes megfogalmazásában rejlik. Ehhez azonban előbb egyesítenünk kell elménk és szívünk szavát, hogy megerősíthessük a Szellemi összeköttetést és így a hitet önmagunkban. Az elmúlt napokban már körvonalazódott előttünk a Csillag hullámvarázs célja -és ezzel együtt a következő Tzolkin témája is-, most a megfelelő kérdés megfogalmazásával, pontosíthatjuk mindezt.  Engedjük el félelmeinket, melyek gátolnak, és engedjük meg magunknak, hogy meghalljuk Szellemi vezetőnk hangját. Lássuk magunk előtt lebegő célt és azt a győzelemittas tudatot, amit majd akkor érzünk át, amikor elérjük célunkat. Vállaljuk fel erőnket, bízzunk a belső megérzéseinkben, hiszen legtöbbször a válasz onnan érkezik hozzánk. Tegyük fel hát a ki nem mondott kérdéseinket. Figyeljünk befelé, és fogalmazzuk meg mindazt, amire kíváncsiak vagyunk. Legtöbbször a helyes kérdés megfogalmazása a legnehezebb, de mire megszületik bennünk, és kimondjuk, a válasz is ránk talál. Engedjünk el minden gátló és visszahúzó tényezőt, félelmet, hogy eljusson hozzánk belső Szellemi vezetőnk hangja. Merjünk bízni képességeinkben, hogy megérezzük és meghalljuk az útmutatást, mely felfedi az utat, hogyan tudjuk elérni céljainkat.

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSA SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

TZOLKIN CHALLENGE / Sárga Csillag Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Összegezz és rendszerezz. Lomtalaníts és/vagy tégy rendet! „Ahogy kint úgy bent!”
 • Gyakorold a Harmóniát! Alkoss, öltözz, díszíts! A lényeg, hogy teremtsd és éld meg a jelen pillanat szépségét.
 • Tanuld meg elfogadni más nézőpontját. Légy nyitott más tanításokra is, hogy megtapasztalhass más nézőpontokat is, de indig a szívedre hallgass mielőtt cselekednél.
 • Egyszerűsíts, tartózkodj attól, hogy mindent félremagyarázz, túlgondolj!
 • Vizsgáld meg, mennyire vagy hajlamos azonosítani magad az életben rád osztott szerepekkel és adod fel valós, Csillagmag természetedet? Egyszerűsítsünk!
 • Figyeljük meg, milyennek mutatjuk magunkat, és mennyire látjuk adományainkat, képességeinket, tehetségeinket és tulajdonságainkat. Szabadítsuk fel magunkat kritikus természetünk önítélkezése alól!
 • Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
 • Gyakorold és éld meg a mindennapokban fellelhető szépséget! Alkoss, színezz, vagy csak tégy rendet otthonodban. Viselj színeket, vagy menj el egy művészeti kiállításra. Vedd körbe magad szépséggel, nemes eleganciával.

Mantra:
Lüktetek, hogy kérdezzek
Megvalósítva a bátorságot
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A szándék szoláris tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.

Megerősítés:
„Felveszem személyi erőm botját.”

Meditáció:
„Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.