KIN 248* Sárga Mágneses Csillag* 08.19

Tzolkin Challenge: 20. Hullámvarázs 2021. 08.19-08.31.

248-lamat-1A Sárga Csillag Hullámvarázs, mindig a nagy ciklusok utolsó Hullámvarázsa. A Tzolkin utolsó hullámvarázsaként a Varázslat Zöld Központi palotájának utolsó hullámvarázsához érkeztünk. A varázslat zöld központi palotája – a mátrix terme – Összegzés időszaka.  Mindezt most tovább fokozza, hogy Újévünk első és legmeghatározóbb hónapját is ezzel a hullámvarázzsal zárjuk, vagyis inkább vezet át bennünket a második Holdhónapunkba.

Ez a 13 nap a szépség és elegancia periódusa. Feladatunk, hogy értékeljük és átértékeljük a bennünk és környezetünkben fellelhető szépséget és hagyjuk, hogy elvarázsoljon. Ez a Rend és rendszerezés időszaka is egyben. Ha tanultunk bármit is az elmúlt 260 napból, akkor most érkezett el az idő, hogy használjuk és felfedjük Csillagmag természetünket. Élő valóságként, ne csak elvont fogalomként gyakoroljuk a harmóniát! Rendezzük, rendszerezzük életünket, gondolatainkat, környezetünket.
Természetesen lévén a renddel foglalkozunk, és tanuljuk, így fel kell készüljünk arra is, hogy sorra érkezni fognak a diszharmonikus események, emberek életünkbe, amik/akik  kibillentenek lelki egyensúlyunkból.  Például olyan emberekkel kell most együtt élnünk vagy dolgoznunk, akikkel folyamatos konfliktusaink, súrlódásaink vannak. Ennek az árnyéknak másik aspektusa, az ítélkezés, ami abból ered, hogy a harmóniát ideálnak tekintjük. Bármilyen módon járjuk utunkat, az lépéseket jelenthet a harmónia megvalósításában. Éljük meg a harmóniát kapcsolatainkban, érzelmeinkben, környezetünkben, és tágabb nézőpontjainkban.

Az átalakulás lehetősége abban rejlik, hogy tudatosítjuk életünkben jelenlévő harmóniát vagy diszharmóniát. Legyünk készen az elismerésre, és a tisztogatásra ott, ahol szükséges. Tekints vissza és összegezd az elmúlt időszakot, akár Tzolkint, akár az év első hónapját. Egyszerűsítsünk. Vizsgáljuk meg képességeinket, tehetségeinket. Szabadítsuk fel gondolatainkat, önkritikus természetünket. A jelen pillanatban mindannak összessége vagyunk, amik voltunk, amik vagyunk, és amivé válhatunk

MÉG ELÉRHETŐ AZ IDEI ÉV TÁMOGATÓ KARKÖTŐJE!
SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉV: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / Sárga Csillag Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Összegezz és rendszerezz. Lomtalaníts és/vagy tégy rendet! „Ahogy kint úgy bent!”
 • Gyakorold a Harmóniát! Alkoss, öltözz, díszíts! A lényeg, hogy teremtsd és éld meg a jelen pillanat szépségét.
 • Tanuld meg elfogadni más nézőpontját. Légy nyitott más tanításokra is, hogy megtapasztalhass más nézőpontokat is, de indig a szívedre hallgass mielőtt cselekednél.
 • Egyszerűsíts, tartózkodj attól, hogy mindent félremagyarázz, túlgondolj!
 • Vizsgáld meg, mennyire vagy hajlamos azonosítani magad az életben rád osztott szerepekkel és adod fel valós, Csillagmag természetedet? Egyszerűsítsünk!
 • Figyeljük meg, milyennek mutatjuk magunkat, és mennyire látjuk adományainkat, képességeinket, tehetségeinket és tulajdonságainkat. Szabadítsuk fel magunkat kritikus természetünk önítélkezése alól!
 • Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
 • Gyakorold és éld meg a mindennapokban fellelhető szépséget! Alkoss, színezz, vagy csak tégy rendet otthonodban. Viselj színeket, vagy menj el egy művészeti kiállításra. Vedd körbe magad szépséggel, nemes eleganciával.

Mantra:
Egyesítek, hogy megszépítsek
Vonzva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.