KIN 254* Fehér Rezonáns Varázsló* 08.25

Tzolkin Challenge: 20. Hullámvarázs 2021. 08.19-08.31.

CsillagszüretA mai napkissé passzívabbnak ígérkezik, hisz mind a Rezonáns tónus, mind a Varázsló minősége arra kér, hogy engedjük megtörténni az eseményeket. A Rezonáns tónus, a hullámvarázs kellős közepe, és mint olyan a pihenőnket jelöli. A Rezonáns tónusú Varázsló napján a feladatunk az, hogy engedjük el az ítélkezést, valamint fogadjuk el a valóságot és önmagunkat. Megtanít a töretlen hitre. Segít, hogy megvizsgáljuk hitrendszerünket, hogy mi az, aminek életünkben hitelt és energiát adunk.

A mai napon kapcsolódjunk össze belső szellemi vezetőnkkel, akár egy reggeli meditációban, akár mantrák kántálásában. Bízzuk rá magunkat az Isteni akaratra, hogy minden úgy lesz jó, ahogyan annak lennie kell! Vizsgáljuk meg célkitűzésünket, mennyire az egyéni érdekünket szolgálják és ha szükséges módosítsunk rajta. Ne feledjük, ha a nagyobb mintát szolgáljuk az bennünket is csak emelni fog, hisz megkapunk minden támogatást, amire szükségünk van célunk eléréséhez. Tanuljunk meg újra hinni és bízni a Mindenség rendező elvében, hisz ne feledjük, a Csillag Hullámvarázs éppen ezt tanítja: minden rendezetlennek tűnő (csillag)rendszerben rend és harmónia uralkodik.  A Világmindenségben rend uralkodik és minden apró fordulatnak, eseménynek, személynem célja és feladata van életünkben. Nem kell minden érteni, előre tudni, irányítani! Elég csak elfogadni, hálát adni, netán tanulni belőle és tovább lépni a fejlődésünk létráján! Ne másra várjunk, – se megerősítésért, se segítségért-, mert azt az erőt, amire a továbblépéshez, a fejlődésünkhöz szükséges, azt csakis Önmagunkon belül találhatjuk meg! Nézzünk szembe félelmeinkkel, kétségeinkkel, melyek szabotálják utunkat és engedjük el őket. Higgyünk Önmagunkban és a bennünk rejlő varázslóban, mely továbbvisz bennünket ezen a Csillagrendszeren, Csillag hullámvarázson.

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSA SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

TZOLKIN CHALLENGE / Sárga Csillag Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Összegezz és rendszerezz. Lomtalaníts és/vagy tégy rendet! „Ahogy kint úgy bent!”
 • Gyakorold a Harmóniát! Alkoss, öltözz, díszíts! A lényeg, hogy teremtsd és éld meg a jelen pillanat szépségét.
 • Tanuld meg elfogadni más nézőpontját. Légy nyitott más tanításokra is, hogy megtapasztalhass más nézőpontokat is, de indig a szívedre hallgass mielőtt cselekednél.
 • Egyszerűsíts, tartózkodj attól, hogy mindent félremagyarázz, túlgondolj!
 • Vizsgáld meg, mennyire vagy hajlamos azonosítani magad az életben rád osztott szerepekkel és adod fel valós, Csillagmag természetedet? Egyszerűsítsünk!
 • Figyeljük meg, milyennek mutatjuk magunkat, és mennyire látjuk adományainkat, képességeinket, tehetségeinket és tulajdonságainkat. Szabadítsuk fel magunkat kritikus természetünk önítélkezése alól!
 • Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
 • Gyakorold és éld meg a mindennapokban fellelhető szépséget! Alkoss, színezz, vagy csak tégy rendet otthonodban. Viselj színeket, vagy menj el egy művészeti kiállításra. Vedd körbe magad szépséggel, nemes eleganciával.

Mantra:
Csatornázok a varázslás érdekében
Ösztönözve a fogékonyságot
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.”

Meditáció: „Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: „Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az isteni akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.