KIN 251* Kék Önálló Majom* 08.22

Tzolkin Challenge: 20. Hullámvarázs 2021. 08.19-08.31.

festő majomÖnálló Majom napjához érkeztünk, mely magában is igen izgalmas napot tartogat, hisz ez a két minőség igen ellentmondásos. Az Önálló tónus, mely a stabilitás, a rend és egyensúlyra való törekvés mintaképe, szemben a Majom hirtelen, spontán, játékos és „szabályzatellenes” olykor troll energiáival. Helyezzük mindezt, a művészet, az alkotások, a szépség, az elegancia, a nemes egyszerűség és a harmónia Hullámvarázsába… Az eredmény körülbelül Salvador Dali-s, vagy Picasso-s lesz. Őrült, vagy zseni? Vékony jég, mégis csodáljuk alkotásaikat és van aki kisebb vagyonokat költ megbecsülésük és birtoklásuk jegyében. De maradjunk egy egyszerűbb példánál, mondjuk a Babos könyvnél, hisz ez is elsőre meghökkentő, rendezetlen, de ha nem megérteni akarjuk, hanem csak egyszerűen elfogadjuk és kissé távolabbról szemléljük, előtűnnek a számok. Nos ez lehet a mai napunk dióhéjban.

Szóval a Csillag hullámvarázs „rendmániáját” ma a Kék Majom minősége trollkodja össze nekünk. Megértéséhez, mindenképp nézőpontváltás és játékosság, és/vagy kisebb távolságtartás szükséges. A mai nap lehet nem lesz a legkellemesebb, de hosszútávon sokkal kifizetődőbb, mint homokba dugni a fejünket. Az Önálló Majom minősége ma arra kér, hogy engedjük el a görcsös ragaszkodásunkat nézeteinkhez, ne akarjunk mindent kontrollálni, sürgetni. Ha nem így teszünk, számíthatunk a Majom „csakazértse!” reakciójára. A Csillag Hullámvarázs 13 napja a Rendre és Harmóniára tanít bennünket. Ahelyett, hogy csak vágyakozunk arra, hogy harmonikusak legyünk, vagy ideálisak legyenek a körülmények, váljunk mi magunk harmóniává és teremtsük meg magunknak az ideális körülményeket Ahogy azt már korábban is írtam, tartózkodjunk a dolgok, események túlbonyolításától, túlmagyarázásától és szűrjük meg a beáramló többlet információkat! A legjobb, amit tehetünk, hogy a saját „házunk táján” teszünk és tartunk rendet úgy elménkben, mint környezetünkben! Ez most, az Elektromos Mag évében különösen fontos!

Véget ért a halogatás ideje! Ahogy eltelt az Elektromos Mag évének első hónapja is. Tekintsünk vissza az elmúlt 28 napra és összegezzük a felmerült feladatainkat, témákat, melyek felmerültek, mert bizony az év hátralévő részlében, ezek a minőségek így vagy úgy, de fel fognak merülni. Jó lesz felkészülni és elébe menni a dolgoknak. Legyünk most kissé stréberek és „suli előtt olvassuk ki a kötelezőket”, hogy jobban be tudjuk osztani az időnket és felkészülhessünk arra amit megváltoztathatunk.. Ebben az évben különösen fontos az eltökéltség! Legyen erőnk megváltoztatni mindazt, ami a „mi kezünkben” van és szükséges fejlődésünkhöz, valamint hogy legyen elég kitartásunk és lelki erőnk elfogadni mindazt a változást amit nincs hatalmunkban átírni.
Stílszerűen: „Célozd meg a Holdat, még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz!”

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSA SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

TZOLKIN CHALLENGE / Sárga Csillag Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Összegezz és rendszerezz. Lomtalaníts és/vagy tégy rendet! „Ahogy kint úgy bent!”
 • Gyakorold a Harmóniát! Alkoss, öltözz, díszíts! A lényeg, hogy teremtsd és éld meg a jelen pillanat szépségét.
 • Tanuld meg elfogadni más nézőpontját. Légy nyitott más tanításokra is, hogy megtapasztalhass más nézőpontokat is, de indig a szívedre hallgass mielőtt cselekednél.
 • Egyszerűsíts, tartózkodj attól, hogy mindent félremagyarázz, túlgondolj!
 • Vizsgáld meg, mennyire vagy hajlamos azonosítani magad az életben rád osztott szerepekkel és adod fel valós, Csillagmag természetedet? Egyszerűsítsünk!
 • Figyeljük meg, milyennek mutatjuk magunkat, és mennyire látjuk adományainkat, képességeinket, tehetségeinket és tulajdonságainkat. Szabadítsuk fel magunkat kritikus természetünk önítélkezése alól!
 • Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
 • Gyakorold és éld meg a mindennapokban fellelhető szépséget! Alkoss, színezz, vagy csak tégy rendet otthonodban. Viselj színeket, vagy menj el egy művészeti kiállításra. Vedd körbe magad szépséggel, nemes eleganciával.

Mantra:
Meghatározok, hogy játsszak
Megszabva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A forma önálló tónusával
Engem a beteljesítés ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés:
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.