KIN 219* Kék Spektrális Vihar* 07.21* Galaktikus Aktiváló Portál

Tzolkin Challenge: 18. Hullámvarázs 2021. 07.11-07.23

219-cauac-11Villámlátogatást tesz ma nálunk a Kék Spektrális Vihar minősége, felkavarva, felbolygatva mindazt, amivel eddig foglalkoztunk. Ezzel segítve a leválást és a nagytakarítást a Hold Hullámvarázs érzelmes időszaka után. Emiatt, -ha ez még lehetséges- még érzékenyebbek lehetünk a mai nap folyamán. Fontos hát, hogy helyezkedjünk és maradunk is bent belső erőközpontunkban, míg a Vihar végzi a dolgát. Tartsuk meg a tegnap tanult objektív nézőpontunkat és ne menjünk bele érzelmi drámákba!

Hamarosan, 4 nap múlva véget ér a Lunáris Vihar éve, úgyhogy akár használhatjuk a mai Spektrális Vihar napot arra is, hogy az Év témáinkat is búcsút mondjunk! Belső biztonságos várunkban, idézzük fel az elmúlt napok, hónapok eseményeit. Miről szólt számunkra az év? Milyen nehézségeket hozott (lévén Lunáris)? Hogyan illeszkedik mindez bele a nagyobb képbe (13 éves Varázsló Hullámvarázson vagyunk!) Milyen változásokat hozott ez az év és írjuk le azt is, hogy milyen pozitív hozadéka volt mindennek! Egy kis év végi számvetés mindig csak jót tesz. Ilyenkor sokszor olyan dolgok is felmerülnek a tudatalattiból, amiknek akkor ott nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget, mégis alapjaiban formázta át valóságunkat.
A Vihar, elemi erejével és pusztításával minden esetben alázatra tanít, mint egy nevelő szándékú, jól időzített pofon, ami kizökkent zavarodott állapotunkból és a helyére ráz mindent a fejünkben és környezetünkben. HA valaminek távoznia kell életünkből, azt ma a Vihar ma elviszi. Ne küzdjünk erejével, nem nyerhetünk. Mert minél jobban küzdünk valami ellen, az annál erősebben lesz jelen életünkben. Tudatosítsuk, hogy a világ végtelen körforgásában csupán egy dolog állandó és ez a változás. Minden okkal történik, és most helyet csinálunk valami újnak, valami frissnek. Ez a megtisztulás lehetővé teszi, hogy minden érzést, régi sebet és akadályt elengedjünk életünkből, Lelkünkből, érzelmeinkből. Adjuk át magukat a felszabadulás extázisának és hagyjuk megtörténni az eseményeket. Könnyebbüljünk meg! Ahogy a régi helyét új energiák veszik át, újjászületünk, erősebbek leszünk!

Hamarosan Új évet kezdünk!
Ahogy minden évben, most is elkészítettük a következő év, a Sárga Elektromos Mag év támogató karkötőjét!
2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag évA karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak, valamint az Évindító napon résztvevőknek: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / Vörös Hold Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Írd össze mindazt, amit szeretnél elengedni az elmúlt időszakból/évből/gondolati mintákból.
  • Figyeljük meg, mi az, ami erőteljesen magához vonz minket, és mi az, ami taszít.
  • Figyeljük meg a bennünk gyűlő erőket és tehetségeket. Elevenítsük fel gyermekkori álmainkat, kedvenc színeinket, hőseinket és hősnőinket.
  • Engedjük el önkritikus énünket! Gyógyítsuk meg belső gyermeki énünk sebeit, akinek érzékenysége elfojtássá alakult az élettapasztalatok során.
  • Keressünk olyan társaságot, olyan embereket, akik támogatnak legteljesebb önkifejezésedben.

Mantra: 
Feloldok, hogy katalizáljak
Szabaddá téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.