KIN 209* Vörös Mágneses Hold* 07.11

Tzolkin Challenge: 18. Hullámvarázs 2021. 07.11-07.23

209-muluc-1A Lunáris Vihar évének utolsó, teljes hullámvarázsa veszi kezdetét, melyet a Vörös Hold kódol. A következő 13 nap tökéletes lezárása az elmúlt 1 évnek. Segít kitisztítani és begyógyítani az év során felszaggatott sebeinket, segít abban, hogy megbékéljünk és magunk mögött hagyjuk a múltat. Mindemellett emlékeztet bennünket esszenciális önvalókra, így segítve azt, hogy visszataláljunk és meghúzzuk saját határainkat.

Mindenki céllal érkezett e Földre, de az úton a felnőttkor felé, ezt az elemi fényt, erőt, „kinevelték”, elnyomták, figyelmünket elterelték… Mi pedig hagytuk. Aztán történik valami sorsfordító, valami félelmet keltő, ami elgondolkodtat. Valami, ami megkérdőjelezi eddigi életünket, a belénk nevelt mintákat, azt, hogy mi fontos és mi nem… A tavalyi évben ez a Covid volt, mely szinte mindenkit kiforgatott komfortzónájából. Amolyan kollektív ébresztő volt, melyet mindenki másként értelmezett. Jó esetben ez a tudatosság felé terelte az embereket, felébresztve a szeretet, empátia, EGYség érzését. Jelentkeztek önkéntesnek, segítettek az idősebbeknek a bevásárlásban, online keresték tovább spirituális utukat, meditáltak, támogattak és segítséget kértek, ha kétely ébredt bennük. Ők azok, akik szeretettel és tiszta fénnyel támogatták a Világ körüli kollektív hálót.
De sajnos vannak olyanok is, akiket ugyanezen a félelmek, teljesen más irányba tereltek. Ők azok, akik kétségbeesésükben beleragadtak, megbénultak ebben a félelemben. Hitük megingott és szép lassan felemésztette őket a negativitás és az ítélkezés.

A következő 13 napban tehát érzelmeinket kell megtisztítsuk, feloldanunk blokkjainkat. Felhívja figyelmünket Önkorlátozó megatartásunkra, mérgező kapcsolatainkra, hogy kigyomlálhassuk mindazt, ami fáj, ami nem visz előre. Elérkezett a gyógyulás ideje! Ideje elengednünk önmagunk becsmérlését, lekicsinylését és ideje emlékeznünk kik is vagyunk valójában! Mind önálló szellemi létezők vagyunk és feladatunk van az életben, csak anyira hipnotizált már bennünket a mókuskerekünk belső falának mintája, -az anyagi javak, a pénzen vett „boldogság”- hogy már nem is vesszük észre a közvetlen környezetünkben megtalálható ezernyi apró boldogságot. A szeretett személy mosolyát, az étel valódi ízét, a pipacs mezők fergeteges színeit, a természet illatát, a nap melegét…  Itt az ideje, hogy abbahagyjuk az egy helyben való rohanást és kipillantsunk egyéni börtöneinkből. Álljunk meg és dolgozzuk fel életünk történéseit. Mondjunk búcsút, gyászoljuk meg, ha kell a múltat és bocsátsuk útjára. Tűzzünk ki új célokat és fókuszunkat helyezzük erre.

Lassan Új évet kezdünk!
Ahogy minden évben, most is elkészítettük a következő év, támogató karkötőjét!
Sárga Elektromos Mag év: 2021.07.26-2022.07.24
Sárga Elektromos Mag év
A karkötő ára 4100 Ft (+ posta költség)
Az Omniverzum Szabadegyetem diákjainak, valamint az Évindító napon résztvevőknek: 3500 Ft
Érd.: majaharmónia@gmail.com

TZOLKIN CHALLENGE / Vörös Hold Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta lapot és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Írd össze mindazt, amit szeretnél elengedni az elmúlt időszakból/évből/gondolati mintákból.
  • Figyeljük meg, mi az, ami erőteljesen magához vonz minket, és mi az, ami taszít.
  • Figyeljük meg a bennünk gyűlő erőket és tehetségeket. Elevenítsük fel gyermekkori álmainkat, kedvenc színeinket, hőseinket és hősnőinket.
  • Engedjük el önkritikus énünket! Gyógyítsuk meg belső gyermeki énünk sebeit, akinek érzékenysége elfojtássá alakult az élettapasztalatok során.
  • Keressünk olyan társaságot, olyan embereket, akik támogatnak legteljesebb önkifejezésedben.

Mantra: 
Egyesítek, hogy tisztítsak
Vonzva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A cél mágnese tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.