KIN 163* Kék Rezonáns Éjszaka* 05.26

Tzolkin Challenge: 14. Hullámvarázs 2021. 05.20-06.01.

égenjáróA Kék Éjszaka mindig egyfajta lecsendesedést, befelé fordulást (figyelést) hoz, hogy rálelhessünk a belső csendünkben azokra a potenciálokra, melyek a napi zsibongásban észrevétlenek. Ma mindez a Rezonáns tónussal társul, mely segítségével a Hullámvarázs felénél letehetjük az immár feleslegesen cipelt terheinket és ebben a belső csendben töltekezhetünk. A mai nap bármi is kerül elénk, ne kapkodjuk el a döntéshozatalt, ne riadjunk vissza a kihívástól, egyszerűen vegyünk 2-3 mély levegőt és megfontoltan reagáljunk. Ma minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre áll, a megoldásokhoz.

A Rezonáns tónus a biztonságot, kreativitást és a megengedés képességét adja a mai naphoz. Megadja azt a biztonságos teret, ahol elengedhetjük magunkat és felmérhetjük, elemezhetjük eddigi utunkat. AZ Éjszaka a belső mélységeinken, félelmeinket keresztül vezet bennünket a megoldásokhoz, belső kincseinkhez, melyekre szükségünk van a további utunk során. Olyan ez, mint az erőpróbák a mesében, csak itt sárkányok helyett belső aggályainkkal kell szembe nézzünk. A mai nap vezető ereje a Kék Sas, használjuk hát az ő képességeit, hogy félelmeinken felülemelkedve szembe szállhassunk velük és észre vegyük, nem is annyira félelmetesek. Engedjük ez az ítélkezést és önvádaskodást és nézzünk aggályaink mögé, vajon mi az amit eddig elnyomtunk, így őrizgettünk. Tudatosítsuk magunkban, hogy ezen árnyak csak elsőre tűnnek félelmetesnek, hisz belőlünk erednek, legtöbbször (önvédelemből) mi magunk teremtettük őket. Így biztonságban vagyunk! Biztonságos itt lennünk! Ahogy szeretettel és odafordulással fényt vetítünk ezekre a félelmekre, el- és megismerjük a gyökér okokat, máris tudunk vele dolgozni és felszabadulunk ezen kötelékek alól. Megszűnnek létezni.

A mai napon, ha tehetjük, csendesedjünk el, forduljunk önmagunk felé szeretettel és elfogadással. Tudatosan nézzünk szembe, a ma felmerülő nehézségekkel, hisz tudjuk, a Föld Hullámvarázsban nincsennek véletlenek! Ezek feldolgozásának itt és most jött el az ideje, hisz ezek hozhatják meg számunkra azokat az új meglátásokat, tudást és készségeket, amelyek által kiteljesedhetünk.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Föld Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Térj vissza a Jelen pillanatába, hogy észre vedd az útmutatásokat.
 • Meditálj!
 • Kapcsolódj össze a 4 földelemmel (föld, tűz, víz, levegő) és töltekezz általuk.
 • Tégy a természetért! Akár csak közvetlen környezettedben, akár csatlakozz egy önkéntes szemétszedéshez. Bármi jó, ami tehermentesítheti Földanyát!
 • Meditálj!
 • Földelődj, töltekezz, pihenj!
 • Légy kreatív és használd eddig szerzett tapasztalataidat, hogy átformáld Jelenedet.
 • Meditálj!

Mantra:
Levezetek, hogy álmodjak
Inspirálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.