KIN 157* Vörös Mágneses Föld* 05.20

Tzolkin Challenge: 14. Hullámvarázs 2021. 05.20-06.01.

157-caban-1Új hullám, új kezdetek, stabilitás, együttműködés, jelenlét. Ezek a minőségek lesznek meghatározóak a következő 13 napban, melyet a Vörös Föld fémjelez. Ez most a fejlődés időszaka, mert az elmúlt időszakban tanultakat kell most a gyakorlatba ültetnünk. Stílszerűen: Mag hullámvarázs –Föld hullámvarázs.

Ahogy azt korábban is írtam, a Tzolkin középső szakasza a legintenzívebb. Ez alatt a 4 hullámvarázs (Kígyó, Tükör, Majom, Mag) alatt gyakran történtek sorsfordító események, olykor extrém érzelmi kilengések és egyéb nyalánksságok, melyek felráztak, kimozdítottak az eddigi bepunnyadt állapotunkbó. Nem véletlenül nevezik ezt a Sors Palotát (sorspalota=4 Hullámvarázs) „A lángolás kék nyugati palotájának”. Most, hogy ezt végre magunk mögött hagyhattuk, nyugalmasabb vizekre evezünk, azAdakozás sárga déli palotájába”. Ez az időszak (52 nap) a Tzolkin, beteljesítés időszaka:

 • Vörös Föld Hullámvarázs- Navigáció ereje – tudás-magot termékeny táptalajba ültethetjük
 • Fehér Kutya Hullámvarázs – Szeretet ereje – gondozás
 • Kék Éjszaka – Bőség ereje – gyomlálás
 • Sárga Harcos – Intelligencia ereje – beérés, új út

A Vörös Mágneses Föld minőségével tehát, ma egy sokkal nyugodtabb, stabilabb Hullámvarázs veszi kezdetét. Segít visszatérnünk és teljességében megélnünk a Jelen pillanatát, szinkronicitásával pedig, utat mutat. A következő 13 napban olyan véletlenszerűnek tűnő események, találkozások részei lehetünk, melyek egyfajta visszaigazolással szolgálnak utunkról. Figyeljünk ezekre ítélkezés nélkül és még véletlenül se vonjunk le messzemenő következtetéseket! Ne hagyjuk, hogy a múlt eseményei, a deja vu érzése befolyásoljon, ugyanakkor azt se engedjünk, hogy jövő kecsegtető érzése elvonja figyelmünket mindarról, ami itt és most történik! Nem kell mindent érteni, tudni. Higgyünk Önmagunkban és az Univerzum rendező elvében. Mint azt már korábban is írtam, mindennek helye és ritmusa van a Tzolkinban. Minden okkal történik benne és ez összhangban van a mi egyéni születési ciklusunkkal (születési energiáinkkal)

A Vörös Föld hullámvarázs kulcsszavai a Jelenlét és a Stabilitás. Ez a 13 nap türelemre tanít, emlékeztet, hogy minden akkor és olyan formán lép be életünkbe, ahogyan és amikor arra mi készen állunk. A Vörös Föld energiáit támogathatjuk, azzal, ha összekapcsolódunk a 4 elem (föld, víz, tűz, levegő) valamelyikével és vagy meditálunk. Kertészkedjünk, tegyünk egy nagy kirándulást a természetben, jelentkezzünk (vagy szervezzünk) önkéntes szemétszedésre, vagy csak meditáljunk egy fa alatt. A lényeg, hogy kapcsolódjunk Föld-anyácskához és adjunk neki hálát mindazért a csodáért amit létrehozott világunkban. Tegyünk környezetünkért!

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Föld Hullámvarázs feladata:

 • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
 • Térj vissza a Jelen pillanatába, hogy észre vedd az útmutatásokat.
 • Meditálj!
 • Kapcsolódj össze a 4 földelemmel (föld, tűz, víz, levegő) és töltekezz általuk.
 • Tégy a természetért! Akár csak közvetlen környezettedben, akár csatlakozz egy önkéntes szemétszedéshez. Bármi jó, ami tehermentesítheti Földanyát!
 • Meditálj!
 • Földelődj, töltekezz, pihenj!
 • Légy kreatív és használd eddig szerzett tapasztalataidat, hogy átformáld Jelenedet.
 • Meditálj!

Mantra:
Egyesítek, hogy fejlődjek
Vonzva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

 1. Tónus:
  Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés:
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.