KIN 143* Kék Kozmikus Éjszaka* 05.06

Tzolkin Challenge: 12. Hullámvarázs 2021. 04.24-05.06

143-akbal-13Elérkeztünk a Kék Majom Hullámvarázs utolsó napjához, melyet a Kozmikus Éjszaka minősége kódol. Ma búcsút mondhatunk a Majom trükkjeinek, kifacsart terveinek, melyek bármily bizarr módon is, de segítettek másként láttatni világunkat. A megkönnyebbülés és bőség napja ez, hisz felszabadulunk az eddigi stressz alól, hogy új tudással, lehetőségekkel léphetünk át a holnap induló Sárga Mag Hullámvarázs aktív és cselekvő minőségeibe.

Az Éjszaka mindig egy mélyebb utazást tartogat számunkra, amikor is elmélyülhetünk a jelen szituáció nyújtotta eseményekben. Adjunk magunknak ma időt egy kis visszavonulásra, az előre menekülés helyett, hogy az elmúlt időszak „sejtetett” tanulságaiban elmerülhessünk és beépíthessük tudatunkba. Az Éjszaka minőségének köszönhetően előfordulhat, hogy a mai nap a felszínre hozza az elmúlt napok által generált érzéseket, félelmeket, de ez már sokkal finomabb és inkább levezető erejűek. Tudatosítsuk magunkban, hogy mindez azért most bukkant fel, mert most érkezett el az idő arra, hogy elsajátítva tanításukat és szeretetben elengedjük őket. Fel kell dolgozni a múltat, hogy sebeire gyógyír kerülhessen. A mai nap vezető jegye a Kék Kéz, mely mindebben hathatós segítséget nyújt: befejez, lezár, felszabadít és gyógyít.

A Fényt csakis akkor értékeljük igazán, ha megismertük az ellenpólusát, a sötétséget is. A kettő nem létezhet egymás nélkül. Minden erős ember mögött ott áll saját háborúja, melyben szerzett sebei legtöbbször a szemnek láthatatlan. Nem lehetünk erősek anélkül, hogy megtapasztalnánk milyen is gyengének, vagy erőtlennek lenni. Adjunk hát hálát bármilyen periódust is zárunk és engedjük el szeretetben az elmúlt 37 nap eseményeit, hogy helyükre immáron Új minőségek léphessenek!

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Majom Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Írd le mi az, amire szíved mélyén igazán vágysz. Engedd el a fantáziádat, határ a csillagos ég.
  • Bármilyen helyzet is adódjon, ne veszítsük el gyermeki ártatlan látásmódunkat, enyhítsük a dolgok élét vagy félelmeinket humorral, alkalmazzuk a spontaneitást és nyitottságot mint megoldókulcs.
  • Keresd meg mi az, ami örömet okoz és foglalkozz vele minél többet. Az élet rövid! Lazulj el és élvezd!
  • Mosolyogj, nevess sokat! Ez szinte mindenre gyógyír, beindítja a szervezetben az endorfin termelését és az egész életszemléletünk megváltozik. Ráadásul környezetünkre és ügyintézéseinkre is jó hatással van.
  • Higgy a pillanat varázsában! Lásd meg ajándékai.

Mantra: 
Kitartok, hogy álmodjak
Túlhaladva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

13.Tónus:
Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés: 
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.