KIN 141* Vörös Spektrális Sárkány* 05.04

Tzolkin Challenge: 12. Hullámvarázs 2021. 04.24-05.06

141-iImix-11A kimerítő MAG napok után, most 5 napnyi pihenőt kapunk, hogy szusszanjunk és leválhassunk az elmúlt napok tanításáról. Ebben az 5 napban érdemes felkészülnünk a végjátékra, vagyis az ennek a Sorspalotának az utolsó Hullámvarázsára, a mely a Sárga Mag minőségét kamatoztatja és tartalmazza az utolsó 10 napos GAP nap sorozatot.  Emlékeztetőül: 1 Palota= 4 Hullámvarázsból áll; 1 Tzolkin= 5 Palota. Ebből jelenleg a középsőben vagyunk, mely tartalmazza a Tzolkin legintenzívebb napjait, 10-20—10 arányban (GAP-MAG-GAP napokat).

Most tehát pihenünk és feloldódunk eddigi feladataink alól. Ehhez ideális az, hogy épp a 11. hónapját kezdtük meg. Ennek a hónapnak a megnevezése is elég beszédes: A „Szabadulás Spektrális Kígyó hónapja”. Szabadulás, kígyó, óhatatlanul is beugrik egy kép a vedlő kígyóról, mert szimbolikusan le is írja, hogy min megyünk át ebben az időszakban (legyen ez nap, hónap, év). Egész egyszerűen kinőttük a bőrünket, megfejlődtük amit kellett, (vagy ami tőlünk tellett) és egyszerűen „Túlnőttünk önmagunkon”. Ebben az időszakban a dolgok átalakulnak, megújulnak. Előhozza a(z) (ön)gyógyítás képességét ösztönszerűen. Gyógyulás mindenféle értelemben: fizikai testre, lelkiállapotra, kapcsolatokra, régóta húzódó problémás ügyekre, bármilyen helyzetre. Ahogy lenni szokott ez előbb begyűrűzik, majd kifakad és a gyógyulás automatikusan megkezdődik. Ehhez a mai nap tökéletes segítséget nyújt, hisz a Vörös Sárkány a biztonság és bizalom érzését hozza mindennapunkba.
Fogadjuk ezt a változást nyitott szívvel és adjuk át magunkat a Sárkány, gondoskodó, tápláló és vigasztaló Ősanyai minőségeinek. Tanuljunk meg újra bízni és hinni, de tartsuk észben, hogy „kinek” a hullámvarázsában járunk. Maradjunk meg ezért továbbra is ébernek és spontánnak. Ma egy picit lazítsunk, ha tehetjük, csak olyan dolgokkal foglalkozzunk, melyek elégedettséggel és boldogsággal töltenek fel. A Sárkánnyal ma újra megszülethet valami bennünk, amely új irányt, erőt adhat életünknek. Az elmúlt erőteljes időszak, mindenkit felkavart, felrázott. Minden megváltozott, átalakult. Most ebből az újrarendeződött szituációból kell, hogy kihozzuk a lehető legjobbat.

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha ma picit jobban odafigyelünk arra, hogy nekünk mire van szükségünk és mindezt meg is adjuk magunk számára. Akármi is legyen az, biztosítsuk magunk számára az időt és a teret, hogy ezek a minőségek, gondolatok, események beléphessenek az életünkbe. Ez most az egészséges „önzőség” ideje! Azért „egészséges”, mert azáltal, hogy önmagunk számára mi vagyunk az elsők, a bennünk lévő szeretetet, odafordulást később megsokszorozódva adhatjuk át másoknak.

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Majom Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Írd le mi az, amire szíved mélyén igazán vágysz. Engedd el a fantáziádat, határ a csillagos ég.
  • Bármilyen helyzet is adódjon, ne veszítsük el gyermeki ártatlan látásmódunkat, enyhítsük a dolgok élét vagy félelmeinket humorral, alkalmazzuk a spontaneitást és nyitottságot mint megoldókulcs.
  • Keresd meg mi az, ami örömet okoz és foglalkozz vele minél többet. Az élet rövid! Lazulj el és élvezd!
  • Mosolyogj, nevess sokat! Ez szinte mindenre gyógyír, beindítja a szervezetben az endorfin termelését és az egész életszemléletünk megváltozik. Ráadásul környezetünkre és ügyintézéseinkre is jó hatással van.
  • Higgy a pillanat varázsában! Lásd meg ajándékai.

Mantra: 
Feloldok, hogy tápláljak
Szabaddá téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.