KIN 137* Vörös Rezonáns Föld* 04.30* MAG nap

Tzolkin Challenge: 12. Hullámvarázs 2021. 04.24-05.06

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 137A tizedik hónapunk és a MAG napok végét járjuk.  A Kék Majom Hullámvarázs is sokat kivett belőlünk, így elérkezett az idő hogy megálljunk és töltekezzünk kicsit. Összpontosítva a jelen pillanat eseményeire, maradjunk higgadtak. Ehhez tökéletes napot biztosít a stabilitást hozó Vörös Föld jegye, melynek vezetője az érzelmi tisztulást hozó Vörös Hold.

A Vörös Föld elhozza számunkra a szinkronicitást, a véletlen egybeeséseket, melyek utat mutatnak, terelgetnek bennünket utunkon, ha jól olvassuk a jeleit. Ehhez elengedhetetlen az, hogy ilyen deja vu érzésekkor, döntéshozatalkor, vagy konfliktusok során, visszatérjünk a jelen pillanatába és eszerint lépjünk. Vegyük végig mi minden változott, vagy épp kavarodott fel életünkben az elmúlt majd egy hónap során. Adjunk teret és időt az eseményeknek, hogy kibontakozhassanak szemünk előtt, felfedve üzenetüket. Használjuk ki a mai napot arra, hogy összekapcsolódjunk belső erőközpontunkkal, hogy innen feltöltekezve, erőre és stabilitásra tehessünk szert, mely kitart a hullámvarázsunk (de legalábbis a MAG napjaink) végére. Érdemes odafigyelni a mi nap történéseire is, mert később fontos iránymutatókká válhatnak majd, mégis óvakodjunk túl hamar levonni a következtetéseket.

A mai nap energiáit támogathatjuk azzal, ha összekapcsolódunk Földanyácskánkkal és hálát mondunk neki az életért, amit adott nékünk: a táplálékért, mellyel ellát bennünket, a vízért, a földért és a levegőért, ami nélkül nem lehetne élnünk ezen a bolygón. Ha tehetjük, tegyünk egy sétát a természetben, vagy még jobb, tegyünk a természetért. Akár kicsiben, mondjuk a saját kertünkben, akár nagyban, egy erdei séta kereteink belül. Miközben kint járunk, találjuk meg belső középpontunkat és gyökerezzünk le itt. Élvezzük a Jelen pillanatát, érezzük a Mindenség energiáit, ahogy átjár bennünk és feltölt erővel és magabiztosággal.

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Majom Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Írd le mi az, amire szíved mélyén igazán vágysz. Engedd el a fantáziádat, határ a csillagos ég.
  • Bármilyen helyzet is adódjon, ne veszítsük el gyermeki ártatlan látásmódunkat, enyhítsük a dolgok élét vagy félelmeinket humorral, alkalmazzuk a spontaneitást és nyitottságot mint megoldókulcs.
  • Keresd meg mi az, ami örömet okoz és foglalkozz vele minél többet. Az élet rövid! Lazulj el és élvezd!
  • Mosolyogj, nevess sokat! Ez szinte mindenre gyógyír, beindítja a szervezetben az endorfin termelését és az egész életszemléletünk megváltozik. Ráadásul környezetünkre és ügyintézéseinkre is jó hatással van.
  • Higgy a pillanat varázsában! Lásd meg ajándékai.

Mantra:
Levezetek a fejlődés érdekében
Ösztönözve az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az univerzális víz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.

Megerősítés: 
Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.