KIN 134* Fehér Önálló Varázsló* 04.27* MAG nap

Tzolkin Challenge: 12. Hullámvarázs 2021. 04.24-05.06

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 134
Helga Brunner *Kin 134

A Majom Hullámvarázs 4. napján az Önálló Varázsló hoz egy kis stabilitást és nyugalmat. Az elmúlt napok alaposan felrázták az eddig biztosnak hit alapjainkat, hogy megmutassák hogyan is néz ki mindez egy másik nézőpontból. A Varázsló MAG nap, a Szellemünkkel, a bennünk élő mágussal veszi fel a kapcsolatot, felerősítve az Önmagunkba vetett hitünket, felfedve előttünk az utat.

Arra ösztönöz, hogy hangoljuk össze elménk és szívünk útját. Legyünk határozottak és kitartóak, de ne akarjuk meghatározni az útvonalat! A Varázsló napjain mindig előkerül az irányítási vágy. Az elmúlt napok után, nem is csoda, hogy bizonytalanok vagyunk, ám meg kell erősítenünk hitünket! A külvilág helyett, forduljunk inkább önmagunk felé a válaszokért. Mondjuk az igazat és cselekedjünk teljességben. Legyünk őszinték és igazak önmagunkhoz és környezetünkhöz is! A mai nap vezető jegye a Fehér Kutya, mely arra bíztat, hogy higgyünk önmagunkban és ne adjuk fel vágyainkat, hanem cselekedjünk! Meditációban kapcsolódjunk össze önmagunkkal és biztosítsuk belső gyermekünket arról, hogy biztonságban és szeretetben van. Ugyanis igazi erőt, és stabilitást csakis önmagunkból meríthetünk, melynek alapja az Önelfogadás és Hit! Minden megtalálható bennünk, ami terveink megvalósításához szükséges! Adjunk ma teret és időt arra, hogy kibontakozhasson előttünk az út. Ne siettessünk semmit. Hagyjuk, hogy minden a maga idejében és módján tárja fel előttünk igazságát, hogy a nap végére tisztán láthassunk. Ekkor, már ismerve az utat és kihívásait, elkezdhetjük megtervezni a következő lépéseinket.

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Majom Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Írd le mi az, amire szíved mélyén igazán vágysz. Engedd el a fantáziádat, határ a csillagos ég.
  • Bármilyen helyzet is adódjon, ne veszítsük el gyermeki ártatlan látásmódunkat, enyhítsük a dolgok élét vagy félelmeinket humorral, alkalmazzuk a spontaneitást és nyitottságot mint megoldókulcs.
  • Keresd meg mi az, ami örömet okoz és foglalkozz vele minél többet. Az élet rövid! Lazulj el és élvezd!
  • Mosolyogj, nevess sokat! Ez szinte mindenre gyógyír, beindítja a szervezetben az endorfin termelését és az egész életszemléletünk megváltozik. Ráadásul környezetünkre és ügyintézéseinkre is jó hatással van.
  • Higgy a pillanat varázsában! Lásd meg ajándékai.

Mantra: 
Meghatározok, hogy varázsoljak
Megszabva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.