KIN 130* Fehér Kozmikus Kutya* 04.23* MAG nap

Tzolkin Challenge11. Hullámvarázs 2021. 04.11-04.23

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 130A MAG napok és így a teljes Tzolkin felénél járunk. Elértük a Tzolkin legintenzívebb pontját és ennek tompítására a tökéletes jegyet a Fehér Kozmikus Kutyát. Feltétel nélküli szeretetével és odaadásával segít elfogadni és feldolgozni a múltat és megkönnyíti az átlépést a Kék Majom Hullámvarázsba. Innentől kicsit enyhülnek az energiák, bár erejük továbbra is tiszta és egyenes, kissé enyhül a feszítés és a nyomás a prés alatt. Még hátra van 10 MAG nap és (5 nap szünet után) 10 GAP nap, de ehhez már megedződtünk.

A Kutya minősége az Önmagunkhoz való hűség, a feltételmentes elfogadás és szeretet mintaképe. A Tükör Hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége segít szembenéznünk az elmúlt napok eseményeivel hogy felismerhessük, hogy életünk mely területén vagyunk hajlamosak feladni/elfelejteni/beolvasztani saját igényeinket, önmagunkat az odatartozásért, elismerésért, szeretetért cserébe. Az elmúlt napok megtanították, hogy az igazság ugyan fáj, de ez a fájdalom elenyésző a tisztánlátás ajándékához képest! Fordítsuk hát ezt is a javunkra. Az alkalmazkodás fontos dolog társadalmunkban, azonban nem mindegy hogy a folyamat közben megtartjuk-e esszenciális Önvalónkat, vagy teljesen azonosulunk egy cél, eszme, netán szerep kedvéért úgy, hogy közben feladjuk mindazt, akik vagyunk, mindazt, akiért életünk során megdolgoztunk. A Kozmikus Kutya tökéletes nap arra, hogy ezekkel megbékéljünk, és szembe nézzünk. Engedjük el az önmarcangolást, a sérelmeket és a megbánást. Fogadjuk el, ha utunk során hibáztunk, hisz még fogunk, rengetegszer! Ez csakis azt bizonyítja, hogy haladunk és dolgozunk Önmagunkon. Már-már unalomig hangoztatott klisé, de még így is igaz az, hogy nem az az erős, aki sosem bukott el, hanem az, aki mindezek ellenére újra és újra feláll! A nehézségek csak növelik a bátorságunkat, kitartásunkat. Döntsünk ma úgy, hogy mostantól nem kérdőjelezzük meg a múltban tett lépéseinket, nem gondolkozunk azon „mi lett volna ha…” hanem hálás szívvel és szeretettel köszönjük meg, hogy idáig vezettek utunkon!

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha ma a fókuszunkat, picit önmagunkra irányítjuk. Kuckózzunk be a kedvenc könyvünkkel a fotelünkbe, ha tehetjük, vegyünk ki szabadságot és csináljuk ma azt, amihez kedvünk van. A mai nap rólunk szóljon. Bocsássunk meg önmagunknak és szeretgessük meg a bennünk élő gyereki énünket. A következő Kék Majom Hullámvarázsban vele fogunk dolgozni.

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Tükör Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeld meg a Hullámvarázs során megjelenő heves érzelmi kitöréseid, ellenállásaid és vesd papírra, hogy a nap folyamán amikor kissé lenyugodtál, dolgozhass vele.
  • Engedd el az ítélkezést és figyeld meg az a „bűn”, rossz szokás, tulajdonság hol és miképpen van jelen, vagy éppen miért hiányzik életedből.
  • Figyeld meg hogy életed mely területén adódik a legtöbb ilyen konfliktus, nézeteltérés. Nézzünk bele az elénk tárt tükörbe bátran és ismerjük fel/el miként tartjuk fenn életünkben az illúziókat.
  • Láss tisztán érzelem és ítéletmentesen.

Mantra: 
Kitartok a szeretet érdekében
Túlhaladva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.