KIN 120* Sárga Elektromos Nap* 04.13

Tzolkin Challenge11. Hullámvarázs 2021. 04.11-04.23

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 120A Tükör Hullámvarázsban megjelenő Nap minősége a feltétel-nélküliséget, az elfogadást és ítéletmentességet hozza életünkbe. Az Elektromos Nap ma rávilágít arra, hogy árnyrészeink éppúgy hozzánk tartoznak mint erényeink, erősségeink. Ahelyett, hogy feles energiáinkkal elnyomnánk őket, inkább fordítsuk mindezt hasznunkra! Vállaljuk értük is a felelősséget és kiegyensúlyozva erősségeinkkel, hozzuk ki magunkból a legtöbbet! Lehet épp gyengeségünk lesz az, mely a megoldást hozza el számunkra!

A mai nappal véget ér a henyélés, holnaptól kemény munka vár ránk! 20 napnyi MAG nap várja azt, hogy kristálytiszta energiáival átmossa életünk minden aspektusát! Különösen intenzív időszak következik most, a legjobb, ha előre felkészülünk rá. Előfordulhat feszítő érzés a fejben, láz, magasabb vérnyomás vagy pulzusszám. Érdemes ezen időszak alatt picit többet foglalkoznunk mind Testünkkel, mind Szellemünkkel. Alakítsuk úgy mindennapjainkat, hogy jusson időnk testünk-szellemünk és lelkünket egyensúlyba hozni: gyakoroljuk a meditációt, olvassunk magasabb tudatosság szintű műveket, reggelenként pedig aktiváljuk testünk energiaszintjét egy kis testmozgással, mint pl. a chickung, jóga vagy a Tibeti 5 rítus gyakorlatsora. A lényeg, hogy nyíljunk meg ezeknek a hatalmas energiáknak, mert nagyot lendíthetnek fejlődésünkön. Használjuk ma ki a Sárga Nap adta lehetőséget és töltekezzünk fel magabiztos és tudatos energiáiból. Emlékeztessük magunkat, hogy nem attól lesz erős egy ember, hogy nincs gyengesége, árnyrésze, hanem attól, hogy mindezek ellenére velük összhangban, mégis cselekszik! Kudarc csakis akkor érhet bennünket, ha meg sem próbálunk cselekedni! Ha elsőre nem is érjük el a kívánt célt, ez ne azt jelenti, hogy vesztettünk, csupán csak annyit, hogy hosszabb lesz a megmászandó lépcső egy fokkal. Használjuk fel a mai nap energiáit, hogy megláthassuk mit is tanítottak az eddigi lépcsőink?

Engedjük el a média által belénk nevelt maximalizmust és „bocsássunk” meg önmagunknak tökéletlenségünket! Emlékezzünk, hogy semmi és senki sem tökéletes. Bátran vállaljuk fel értékeinket és esendőségünket is! Szeretem és Elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok! Ragyogásunk kihat közvetlen környezetünkre is. Szórjuk hát fényünket, mert kell egy kis világosság/reménysugár ebbe a túlterhelt időszakban! Legyen szép NAPotok!

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Tükör Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeld meg a Hullámvarázs során megjelenő heves érzelmi kitöréseid, ellenállásaid és vesd papírra, hogy a nap folyamán amikor kissé lenyugodtál, dolgozhass vele.
  • Engedd el az ítélkezést és figyeld meg az a „bűn”, rossz szokás, tulajdonság hol és miképpen van jelen, vagy éppen miért hiányzik életedből.
  • Figyeld meg hogy életed mely területén adódik a legtöbb ilyen konfliktus, nézeteltérés. Nézzünk bele az elénk tárt tükörbe bátran és ismerjük fel/el miként tartjuk fenn életünkben az illúziókat.
  • Láss tisztán érzelem és ítéletmentesen.

Mantra:
Aktiválok, hogy megvilágítsak,
Megkötve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a virágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.