KIN 119* Kék Lunáris Vihar* 04.12

Tzolkin Challenge11. Hullámvarázs 2021. 04.11-04.23

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 119A Kék Lunáris Vihar évének 10. hónapjában, újra megjelenik a Lunáris Vihar minősége, immáron egy újabb szinten – hisz az elmúlt hónapok során is ezzel a minőséggel dolgozunk. A Lunáris Vihar – ahogy az elmúlt hónapok során is – villámszerűen belecsap minden olyan ingatag lábakon álló struktúrába/témába/projektbe/kapcsolatba/stb. melyek immáron megérettek a változtatásra, vagy a céljaink elérését nehezítik.

A mai nap vezető energiája a Kék Majom, aki segít a helyzetek élét humorral tompítani, hogy ezzel a játékos szemlélettel túlláthassunk a nehézségen. A mai nap arra kér, hogy legyünk nyitottak a változásra. Az ellenállás energiáját inkább fordítsuk a változás elősegítésére! Engedjük el ragaszkodásainkat, a birtoklási vágyat és önként ajánljunk fel a Vihar oltárán minden olyan tégi szokást, vagy mintát melyek már nem szolgálják fejlődésünket. Fogadjuk el, hogy Világunkban egy dolog csak az állandó, a VÁLTOZÁS! Alakítsunk ki magunkban egy belső erődöt, mely lelkünknek stabil alapot biztosít, és ahová vissza-visszatérhetünk töltődni, amikor csak szükséges.

Könnyítsünk terheinken, hogy a 2 nap múlva kezdődő és 20 napig tartó MAG napokon könnyebben fel tudjuk dolgozni a beérkező új minőségű energiákat. Amikor elengedjük a ragaszkodást és az irányítási vágyat, lehet, hogy fájdalmas lesz, de hamarosan meg fogjuk látni, hogy mindaz, amiben egykor annyira hittünk, valójában már rég elévült és csak az akkor megélt emlékek táplálták „helyességét”.

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Tükör Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeld meg a Hullámvarázs során megjelenő heves érzelmi kitöréseid, ellenállásaid és vesd papírra, hogy a nap folyamán amikor kissé lenyugodtál, dolgozhass vele.
  • Engedd el az ítélkezést és figyeld meg az a „bűn”, rossz szokás, tulajdonság hol és miképpen van jelen, vagy éppen miért hiányzik életedből.
  • Figyeld meg hogy életed mely területén adódik a legtöbb ilyen konfliktus, nézeteltérés. Nézzünk bele az elénk tárt tükörbe bátran és ismerjük fel/el miként tartjuk fenn életünkben az illúziókat.
  • Láss tisztán érzelem és ítéletmentesen.

Mantra:
Polarizálok, hogy katalizáljak,
Stabilizálva a lényeget
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus: „Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.