KIN 088* Sárga Planetáris Csillag* 03.12* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge: 8. Hullámvarázs 2021. 03.03-03.15

Model: Ivory FlameA Csillag, a rend, az egyszerűség és a harmónia nagykövete. A Planetáris tónus minőségével ma elhozza számunkra a Vihar Hullámvarázs kiteljesedését, rávilágítva az elmúlt nehéz időszak értelmére; az Egységre és Átalakulásra. Mindezt tovább támogatja, mintegy felemeli a Galaktikus Aktiváló Portálnapok energiája.

A Vihar hullámvarázsban megjelenő Csillag minősége, ma megmutatja, hogy még a vihar keltette káoszban és örvényben is megtalálható a harmónia, a rendezettség. A kulcs, az egyszerűsítés. Ne akarjunk mindent megérteni, túlbonyolítani. Engedjük, hogy az események maguk ütemében áramoljanak. Idézzük fel eredeti célkitűzésünket, lássuk meg hogy az elmúlt napok eseményei meddig vittek el bennünket. Lássunk át az érzelmi káoszon amit okozott és élvezzük felszabadító energiáit. A mai nap a finomhangolásé, tökéletesítgetésé. Fejezzük be mindazt, amit a hullámvarázs során elkezdünk, fedezzük fel és bontakoztassuk ki Csillag-mag természetünket, hogy a teljes jelenlét egyensúlyában élhessünk. A Csillag mottója, az egyszerűség. Ma ne azon mélázzunk, mi mindent ragadott magával a Vihar, hanem fogadjuk el és ismerjük fel, hogy mennyi lehetőséget tárt elénk az elmúlt időszak. Maradjunk a Jelen pillanatban. Törekedjünk megteremteni és megtartani a harmóniát úgy kívül -a környezetünkben-, mint belül a lelkünk esszenciájában. Legyünk nyitottak minden tanítás igazságára, és járjuk a saját ösvényünket. A mai nap vezető energiája a Sárga Harcos, így ha mégis elakadnánk, fogalmazzuk meg a kérdést, ami foglalkoztat és hagyatkozzunk belső szellemi vezetőnkre, mely mindig megsúgja a választ. Vegyünk 3 mély levegőt, csendesítsük el zúgó elménket, mely elnyomja belső, Szellemi vezetőnk hangját, hogy meghallhassunk útmutatását.

Próbáljuk meg ma reálisan látni a felmerülő problémákat, konfliktusokat és ezek egyszerűsítése által lássuk meg a mögöttes okokat, melyek még elengedésre várnak. Gyűjtsük össze maradék erőnket, erősítsük meg önmagunkba vetett hitünket és egyszerűen fókuszáljunk céljainkra. Lássuk megvalósulásukat!

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Vihar Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáljuk meg hitendszerünket, a mintákat melyek szerint élünk. Ébredjünk rá, ha valamelyik immáron nem szolgálja fejlődésünket, ha általa csak újra meg újra ugyanoda lyukadunk ki.
  • Ajánljuk fel ezeket a régi mintákat önként és merjünk kilépni ebből a körből.
  • A Vihar felfokozhatja belső bizonytalanságunkat, ellenállásunkat ezzel olykor indokolatlan szorongást okozva. Ilyenkor térjünk vissza belső erőközpontunkba, vegyünk néhány mély lélegzetet és vizsgáljuk meg, ellenállásunk valódi okát.
  • Igyekezzünk minden nap erősíteni belső erőközpontunkat, mely megtart ebben az érzelmi viharban.
  • Tanuljunk megtáncolni az esőben! Ahelyett, hogy veszteségként élnénk meg átalakulásunkat, inkább ünnepeljük meg a felszabadulásunkat!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy megszépítsek
Előállítva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.