KIN 043* Kék Önálló Éjszaka* 01.26* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge4. Hullámvarázs 2021.01.23-2021.02.04

043-akbal-4A Hullám negyedik napján, az Önálló tónussal lefektetjük az alapokat célkitűzéseinkhez, mely megtart a nehéz időszakban. Az elmúlt napokban kitűztük célunkat, felismertük a nehézségeket és azt, hogyan tudunk ezeken átjutni. A mai a nap lesz a tervezési fázisunk utolsó napja, amikor is már nem elég egyszerűen csak elképzelni vagy kívánni a célokat, hanem napról napra valóban haladni kell az úton, lépésről lépésre, terv szerint. Az Önálló Éjszakával ma mélyen belülre, önmagunkba zarándokolunk, hogy felfedezhessük a bennünk rejlő kincseket, melyek segítségünkre lesznek mindebben.

Tegnapi nap során újra rátalálhattunk saját belső hangunkra, a Szellemi útmutatásra. Kövessük tanácsait, mely ma egy mélyebb önismeretre, elmélyülésre hív bennünket, hogy felszínre hozhassuk a bennünk rejlő kincseket. A mai nap egy Galaktikus Aktiváló Portálnap, mely csak fokozza az Éjszaka keltette feszültséget, olykor szorongást. Tudatosítsuk magunkban, hogy Biztonságban vagyunk. Nincs mitől tartanunk, Önnön belső mélységeink többnyire „önvédelemből” ijesztőek, de fontos tudnunk, hogy minden csakis akkor kerül a látóterünkbe, akkor fedezzük fel (újra) amikor készen állunk arra, hogy szembe nézzünk velük. A mai nap vezető jegye, a Kék Vihar. Hagyatkozzunk rá és alázattal engedjünk átalakító erejének. Térjünk vissza belső erőközpontunkba és csak legyünk. Engedjük, hogy a dolgok ma csak úgy megtörténjenek. A mai napon tehát, a cselekvés, kívülről nem lesz annyira látványos, sokkal inkább önmagunkban zajlik majd. Használjuk ki ezeket a passzív, mégis aktív energiákat arra, hogy megfigyeljük, hogyan ítéljük meg, hogyan nyilatkozunk önmagunkról a külvilág felé. Lássuk meg a ma cselekményeiben hogyan reagálunk bizonyos helyzetekre, figyeljük meg ellenállásunkat, a felmerülő zavaró tényezőket. Lássunk ezek mögé, hogy felfedezhessük mi az, amit nyerhetnénk, ha „túllépnénk” ezeken. Szabaduljunk meg a címkézéstől, az ítélkezéstől, hogy átkelhessünk ezen az illúzión és hozzáférhessünk igaz belső erönkhöz. Lépjünk át az akadályokon.

TZOLKIN CHALLENGE / A Sárga Nap Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld meg önmagadról és az isteniről alkotott fogalmaidat.
  • Gyakorold az elfogadást és a türelmet, hogy megtestesíthesd a feltétel nélküli szeretetet.
  • Készíts egy érték listát, saját értékesnek tartott belső tulajdonságaidról, erősségeidről, majd egyet a véleményed szerinti fejlesztendő tulajdonságaidról.
  • Vizsgáld felül azokat a mintákat, amelyek mentén összehasonlítod magad másokkal. Itt az ideje közelebbről is megnézni és ledönteni a piedesztálokat!
  • Gyakorold a türelem és megbocsátás erényét mind önmagad, mind környezeted felé. Olvass utána és ültesd be mindennapokba
  • A Nap minőségeit erősíthetjük, ha reggelenként Napüdvözlet gyakorlattal, vagy hálaadással kezdünk.

Mantra:
Meghatározok, hogy álmodjak.
Megszabva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét
A forma önálló tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason. A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.”

Megerősítés:
“Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.