KIN 042* Fehér Elektromos Szél* 01.25.

Tzolkin Challenge4. Hullámvarázs 2021.01.23-2021.02.04

windNagy fuvallatokkal, ma az Elektromos Szél minőségei lépnek be életünkbe, kisöpörve a sallangot, letisztítva elménket, hogy megláthassuk a kétségekből kivezető utat. A Szél minősége ma segít összekapcsolódnunk a Szellemi vezettetéssel, hogy felerősítse belső hangunkat. Figyeljünk útmutatóira.

A Sárga Nap Hullám Önérvényesítéséhez ugyanis szükségünk lesz az Önkifejezés elsajátítására is. A mai nap arra kér, hogy mellőzzünk minden felesleges kommunikációt, pletykát, csacsogást és csakis lényegre törően és tömören kommunikáljunk. Ugyanis ha nem figyelünk oda, a mai lehet a tökéletes félreértések napja. Mint azt már tudjuk, a kimondott szónak és –mivel minden ezzel kezdődik, a- gondolatnak teremtő ereje van. Használjuk helyesen és bölcsen ezeket a hatékony eszközöket. Ha szükséges, programozzuk át belső monológunkat is pozitív felhangúvá: „Elismerem és szeretem Önmagam!” „Bármire képes vagyok, amit eltervezek!” „Biztonságos itt lennem!” és így tovább. A lényeg, hogy mindez megerősítse Én-tudatunkat, hogy a Nap hullámvarázsban kiteljesedhessünk.
A Nap hullámvarázsban megjelenő Szél ma a türelemre és az elfogadásra tanít, arra, hogy legyünk nyitottak és befogadók mások igazságára is. Konfliktus helyzetekben, helyezkedjünk a másik nézőpontjába és lássuk meg, hol találkozik kettőnk igazsága. Felesleges ego-harcok helyett törekedjünk konszenzusra, leljünk rá az arany középútra.

A mai nap feladata tehát az, hogy elcsendesedjünk és zárjuk ki a zavaró gondolatokat, az aggodalmat. Kezdjük a mai napot egy könnyű légző gyakorlattal, hogy elménket a helyes mederbe tereljük. Hozzuk egyensúlyba szívünk és elménk hangját, hogy eljuthasson hozzánk Szellemi vezetőnk üzenete. Helyezkedjünk bele a Jelen pillanatába és vegyük észre a környezetünket. Lássunk, ne csak nézzünk! Figyeljünk, ne csak hallgassunk!

TZOLKIN CHALLENGE / A Sárga Nap Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld meg önmagadról és az isteniről alkotott fogalmaidat.
  • Gyakorold az elfogadást és a türelmet, hogy megtestesíthesd a feltétel nélküli szeretetet.
  • Készíts egy érték listát, saját értékesnek tartott belső tulajdonságaidról, erősségeidről, majd egyet a véleményed szerinti fejlesztendő tulajdonságaidról.
  • Vizsgáld felül azokat a mintákat, amelyek mentén összehasonlítod magad másokkal. Itt az ideje közelebbről is megnézni és ledönteni a piedesztálokat!
  • Gyakorold a türelem és megbocsátás erényét mind önmagad, mind környezeted felé. Olvass utána és ültesd be mindennapokba
  • A Nap minőségeit erősíthetjük, ha reggelenként Napüdvözlet gyakorlattal, vagy hálaadással kezdünk.

Mantra:
Aktiválok, hogy kommunikáljak
Megkötve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.