KIN 031* Kék Felhangos Majom* 01.14

Tzolkin Challenge3. Hullámvarázs 2021.01.09-2021.01.22

89744267_70162072_56aa33318191Felvirradt a Felhangos Majom trükkös napja, mely az erőgyűjtésről szól. A Majom módszere szinte sosem kiszámítható, mégis eredményes. Ereje a váratlan, ártatlan és spontán megnyilvánulásaiban rejlik. Ennek köszönhetően, kizökkent bennünket a megszokottból, fejre állít, megráz, megpörget és irányba állít. Ez a nap megköveteli a rugalmasságot, a humort és az alkalmazkodást.

A mai nap feladata, hogy felmérjük a rendelkezésünkre álló erőforrásainkat a jobb tervezhetőség érdekében. Ma dobjuk sutba a logikát és a szigorú menetrendet, mert erre ma nem lesz szükségünk, hova tovább ma úgyis minden másként fog alakulni, mint azt terveztük. Ahelyett, hogy küzdenénk az események ellen és mindenáron szeretnénk kontrollálni (úgysem fog menni, add fel!), nézzük meg inkább azt, hogy az így kialakult esemény/találkozás milyen új információt nyújt számunkra. Ébresszük fel belső gyermekünket, álljunk az eseményekhez spontán, kezeljük a konfliktusainkat humorral. Vegyünk 2-3 mély lélegzetet, fókuszáljunk a jelen pillanat eseményeire. Lássuk meg a káoszban a rendszert. Hagyjuk széthullani a mai napot, hogy láthassuk, ahogy Főnix madárként valami sokkal csodálatosabb, eredményesebb dolog jöhessen létre belőle. Igen, tudom, hogy félelmetes lehet a kontroll vesztése, de bízzunk a Kéz gyógyító erejében. A Világmindenségben Rend uralkodik akár látjuk, akár nem.

Vegyük elő ártatlan gyermeki énünket, amikor még szabadon szárnyalt fantáziánk és legyőzhetetlen szuperhősként nem ismertük a lehetetlen fogalmát. Amikor nem féltünk a kudarctól, vagy mások véleményétől és századszor is nekivágtunk, hogy megmásszuk azt a rakétát, hátha most nem esünk le. Éljük át azt a sikerélményt újra, amikor végre fent voltunk a legtetején… Minden lehetséges, ha szívvel lélekkel csináljuk! Csak ezt az évek során elfelejtettük. A mai nap tehát az emlékezésé… „Légy hetyke, fürge, pörge” (Shakespeare)

Ha még nem tetted, csatlakozz a Tzolkin Challenge-hez és dolgozz Önmagon, Önmagadért!  Olvass róla, csináld végig.

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Kéz Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Ismerd fel és vizsgáld meg ragaszkodásod, halogatásod valódi okát.
  • Kapcsolódjunk össze a Szellemi szféráinkkal. Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre.
  • Készíts egy napi teendő listát, állíts fel egy fontossági sorrendet és lépésről lépésre és vidd is végig. Ne hagyj elvarratlan szálakat, így erőd összpontosul és hatékonyabbá válsz.
  • Adja magadnak minden nap időt és teret a kreativitásra, legyen ez főzés, alkotás, öltözködés, vagy lakberendezés, engedd meg magadnak, a spontán szárnyalást.

Mantra: 
Megerősítek a játék érdekében
Irányítva az illúziót
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.