KIN 259* Kék Kristályos Vihar* 12.13.

259-cauac-12Elérkeztünk a Tzolkin utolsó előtti napjához, melyet a Kék Vihar kódol. Elementáris tisztító átalakító, megújító energiákkal csap le ránk, magával ragadva az elmúlt 259 nap „porát”. Ezen a napon fontos, hogy visszataláljunk belső stabil erőközpontunkba, hogy legyen erőnk szembenézni az elmúlt időszak tanulságaival. Nyíltan vállaljuk a felelősséget és engedjük el mindazt, aminek mennie kell.

Ezt az érzelmileg igen felfokozott napot kissé könnyítheti, az a tény, hogy a mai nap vezető ereje a Kék Majom, mely humorral igyekszik elvenni a dolgok élét. Érdemes megfigyelni, hogy ez a kombináció (Vihar jegye Majom vezetővel) milyen új nézőpontot, meglátásokat hoz el számunkra.
A Vihar felkavarja érzelmi állóvizünket, felszínre hozva mindazt, amit ideje elengednünk. Éppen ezért, ma ne menjünk bele érzelmi drámákba, játszmákba! Úgy érezhetjük, hogy valahogy az Életünk ma nem úgy működik, ahogy eddig és nem tudjuk merre tovább a ködben. Ne essünk kétségbe, használjuk ki a tisztító esőt, melyet a Vihar hoz el ma számunkra és engedjük el és ki mindazt, ami bennünk ragadt. Ha kell, picit vonuljunk vissza és vezessük le a felgyülemlett feszültséget a magunk módján. Sírjuk ki magunkat, engedjük el az összes felgyülemlett fájdalmat, kétséget vagy kudarc élményt. Lássunk ma kristálytisztán.

A mai nap az intenzív átalakulás időszaka. Egyszerűen fogadjunk el mindent, ami velünk történik, és észrevesszük, amint visszanyerjük az életenergiánkat. Érezzük át mindennek a Felszabadító érzését, a Szabadságot! Szülessünk újjá!

Mantra:
Szentelek, hogy katalizáljak
Egyetemessé téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem az mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást/bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.