KIN 258* Fehér Spektrális Tükör* 12.12.

258-etznab-11Mindaz, amit eddig tanultunk, amit eddig tapasztaltunk ma felszabadul, átalakul a Spektrális Tükör energiáival. A mai egyfajta reflektálás az elmúlt időszakra/Tzolkinra/évre. Letesszük az eddig cipelt feladatokat, felszabadulunk alóluk, hogy ezt az energiát, pár nap múlva egy új Hullámvarázs, új Tzolkin szolgálatába állíthassuk. A Változás örök. Elengedhetetlen része az elengedés, amikor is mindazt, ami van, hátra kell hagyjuk, hogy egy friss, új minőség felé vehessük utunkat.

Ahogy ahhoz már a Tükör napokon hozzászokhatunk, a mai is visszajelzésekkel szolgál majd. Szembesít bennünket az eddig tanultakkal, sikertörténetekkel, ugyanakkor azzal is, ha még mindig akad elengedni, lezárni való terület életünkben. Amennyiben elsinkófáltuk dolgokat, érzéseket, azok ma a felszínre kerülhetnek. Szóval, ha ma szembesülünk olyan személlyel, helyzettel, mely kibillent lelki egyensúlyunkból, érdemes a begubózás, vagy netán dühkitörés helyett átgondolni, hogy vajon miért is kerültünk ma ezzel szembe. A sors mindig akkor hozza ezeket elénk, amikor már készen állunk arra, hogy feldolgozzuk, átformáljuk magunkban ezeket az érzéseket, gondolati mintákat. Lássuk meg azon illúziókat, melyek szerint életünket éljük. Nagyon fontos azonban, hogy ne ítélkezzünk és ne is ostorozzuk magunkat ezek miatt. Tudatosítsuk, hogy nincsenek végérvényes dolgok: a mai Igazságunk sem ugyan az, mint egy éve volt, vagy az, ami a jövőben lesz. Nézzünk ezekkel szembe és fejezzük be a lezáratlan leckéinket. Törjük át korlátjainkat. Álljunk két lábbal stabilan, de maradjunk nyitottak a változásra. Bocsássunk meg önmagunknak és környezetünknek is, ezáltal megkönnyítjük az elengedés folyamatát és könnyebben haladhatunk az Új felé.
Járjunk ma nyitott szemmel!

Mantra:
Feloldok, hogy visszatükrözzek
Szabaddá téve a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.

Megerősítés:
„Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.