KIN 250* Fehér Elektromos Kutya* 12.04

250-oc-3Az Elektromos Kutya napján, elérkezett az idő, hogy céljainkat és kihívásait összhangba hozzuk és egy új szintre emeljük. Összpontosítsuk a Csillag nyújtotta kreativitásunkat és erőnket arra, hogy önmagunk elfogadásával és szeretetével feldolgozzuk és elengedjük a múlt terheit, hogy egy új, friss és eleven felé vehessük utunkat.

A Csillag Hullámvarázs feladata, az öntudatra ébredés vágyával veszi kezdetét. A tegnapi napon kicsit felráztuk, újra áramlásba indítottuk érzelmeinket, hogy megtisztíthassuk az évek óta rárakódott frusztrációktól/elnyomásoktól, belénk nevelt mintáktól. A tegnapi rendkívül érzelmes nap után a Kutya továbbra is az érzelmi húrjainkat pengeti. Ezeken a napokon, fel kell mérjük, hogyan is állunk az önértékeléssel? Ki tudjuk e fejezni, érvényt tudunk-e szerezni saját akaratunknak, igényeinknek, vagy az odatartozás vagy elismerés hamis illúziójáért a háttérbe szorítjuk önmagunkat? A Csillag Rendszeretete azt sugallja, „ahogy kint úgy bent”, ha önmagunkban bizonytalanok vagyunk, az előbb vagy utóbb (inkább előbb) kifelé is megmutatkozik.. Éppen ezért használjuk ki a mai napot arra, hogy Önbecsülésünket kissé felturbózzuk. A belső egyensúlyt pedig csakis úgy tudjuk elérni, ha mi magunk adjuk meg önmagunknak azt a szeretetet és figyelmet, amire a környezetünktől vágyunk. Senki sem fog tudni bennünket úgy szeretni, mint ahogyan az mi elvárjuk. El kell sajátítanunk azt a belső magabiztosságot, melyet ma a Kutya mutat meg számunkra.  Azt a biztos teret, melyben fejlődhetünk és visszavonulhatunk töltődni. Vizsgáljuk meg Őszintén jelenlegi kapcsolatainkat, kötődéseinket. Mi célt szolgálnak? Töltenek? Támogatnak? Óvnak? Vagy csupán a valahova tartozás érzéséért húzunk ehhez a csoporthoz/személyhez? Forduljunk befelé, engedjük el az önmagunkkal szemben támasztott kétségeinket és bocsássunk meg önmagunknak.

Teremtsünk ma újra kapcsolatot Esszenciális Önvalónkkal, hogy szövetségesünkké válva, elengedje a kis egó problémáit, mely földhöz ragaszt. A Maja rendszerben a Fehér Kutya a hűséges társ, aki vezet az átalakulás, gyógyulás és integrálás folyamatán. Nézz körül: téged jó „falka” vesz körül..?

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra: 
Aktiválok a szeretet érdekében
Megkötve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A szolgálat elektromos tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon

Meditáció: 
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.