KIN 248* Sárga Mágneses Csillag* 12.02

248-lamat-1A Tzolkin 260 napos ciklusában az utolsó hullámvarázs veszi kezdetét, mely a Sárga Mag Hullámvarázsa. A mai nappal induló hullám feladata, hogy harmóniába rendezze az elmúlt fejlődési ciklus 1 Tzolkin-nyi idejét és történéseit. Megteremtve így az egyensúlyt, az összhangot, játékosan leegyszerűsíthetjük az elmúlt időszak eseményeit, mint egyfajta számvetés, hogy a 13 nap végével átléphessünk egy új fejlődési spirálba, egy Új Tzolkin-ba.

Az összegzés ellenére a Sárga Mag Hullámvarázs egy igen finom energia csomaggal rendelkezik. Benne rejlik a keménység és az öntudatra ébredés vágya, valamint a mag mélyén rejlő potencia és törékenység is. Ő maga a csoda! Száraz kemény kis magocskából szeretettel és gondoskodással élet serken, törékenyen is dacolva a természet viszontagságaival, egyre erősödve fejlődik, hogy beteljesíthesse jövetele célját. Vegyünk példát a kis magról, aki minden kudarc és nehézség ellenére hisz önmagában és hozott minőségeit lehető legjobban kihasználva csodás terméssé válik! A kis mag tudja mi rejlik benne, mivé válhatna, de nem elégszik meg a puszta tudattal, hogy ő bizony egy csodás Platánfa lehetne, hanem tesz is érte. Vegyük számba az elmúlt 247 napot és lássuk meg mit adott, mi az, amivel dolgozhatunk. A feladatunk erre a 13 napra, hogy azt az immáron már letisztult képet, melyet a Sas megmutatott, célként beépítsük mindennapjainkba, hogy a következő Tzolkin alatt meg tudjuk et dolgozni. Minden folyamat végén, a felismerések után elérkezik a búcsú pillanata, ami a megbocsátásé, elengedésé és a háláé. Bocsássunk meg magunknak és környezetünknek, engedjük el az ítélkezést, bűntudatot és minden hátráltató tényezőt és adjunk hálát a tanultakért, hibákért és ajándékokért.
A Csillag segítségével ma ráláthatunk életünk azon területeire, melyben még a diszharmónia uralja a teret, ahol még egyensúlyt kell teremtsünk, és/vagy elengednünk a kiváltó tényezőket. Mindazonáltal tudatosítsuk magunkban, hogy ennek a diszharmóniának, vagy épp káosznak (ki minek nevezi) is megvan a szerepe. Ahogy rájövünk a miértjére, olyan kulcsot ad a kezünkbe, mellyel hatalmasat léphetünk előre. Használjuk ki a következő napokat és törekedjünk rá, hogy minden olyan dolgot hátra hagyjunk, ami nem szolgálja a fejlődésünket. A Csillag a harmóniára és az idillikusságra fókuszál, mindemellett segítséget nyújt abban, hogy ne bonyolítsuk túl az életünket, vagy az eseményeket, amelyben éppen vagyunk. Ezekben a napokban törekedjünk a külső és belső harmóniánk egyensúlyára.

A jelenlegi felfokozott helyzetben, a legjobb, amit tehetünk, hogy a saját „házunk táján” teszünk és tartunk rendet. Tartsuk harmóniában szívünk, elménk és környezetünk:
Meditációval rendezzük elménk kavargását és „dobjunk ki minden szemetet”, ami nem szolgálja lelki békénket. Ha módunkban áll, segítsünk környezetünkben élők idősebb vagy kevésbé szerencsés helyzetben lévőkön, növelve a kollektív összetartást és szeretethálót!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Egyesítek, hogy megszépítsek
Vonzva a művészetet.
Lepecsételem az elegancia tárházát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.