KIN 220* Sárga Kristályos Nap* 11.04

473142_579352395411734_312220666_oMost hogy elült a Vihar, új nap virrad, melyet a Sárga Kristályos Nap minősége színez át. Ez a nap a felismerésekből merít erőt, türelemre és elfogadásra int. Arra, kér hogy az elmúlt napok eseményeiben ne a hibáinkat, hiányosságainkat lássuk meg, hanem azt, hogy hová jutottunk, mit tanultunk utunk során.

A Hold Hullámvarázs 11 napján, miután a Vihar elvitte a törmelékeket és minden felesleges sallangot, ma végre tisztán láthatjuk mi maradt érzelmi nagytakarításunk után. Használjuk ki ezt a mai napot, hogy leltárba vegyük értékeinket, képességeinket, melyet az elmúlt napokban a felszínre kerültek. Lássuk be hogy ezek mindvégig bennünk rejlettek ébredésre várva. Mindig akkor és csak annyi feladatot kapunk (még ha sokszor ezt nem így érezzük), amivel meg tudunk birkózni. Új képességeink új lehetőséget is hoznak. Vállaljuk fel értük a felelősséget és hozzuk ki belőle a legtöbbet. A mai nap tanulsága, hogy boldogságunkat, sikereinket soha ne feltételekhez/elvárásokhoz, vagy netán valakihez mérjük! Engedjük el a hamis ideákat, és példaképeinket inkább használjuk arra, aminek valóban lenniük kellene: húzóerőnek, inspirációnak!

Árasszuk ma ki feltétel nélküli szeretetünket környezetünkre és önmagunkra egyaránt. Engedjük el az ítélkezést és önostorozást. Fogadjunk el ma mindent olyannak amilyen. Töltekezzünk ma a Nap sugaraiból, tegyünk egy sétát és oldódjunk fel a természet ezernyi apró szépségében. Éljük meg a pillanatokat ma olyannak amilyenek! Legyen szép NAPunk!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com
  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel!Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk!Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra: 
Szentelek, hogy megvilágítsak
Egyetemessé téve az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/sdsVxn5bDQU

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.