KIN 219* Kék Spektrális Vihar* 11.03

219-cauac-11Amikor már azt hisszük, hogy nem lehet tovább fokozni a Hold hullámvarázs érzékenységét, akkor érkezik a Kék Spektrális Vihar, hogy elősegítse a leválást. Elszakadva az eddigi vezérfonáltól, ma egy új irányba indulhatunk, ahol helye van az újnak és ahol mindazt a tapasztalást, amit kemény munkával megszereztünk, végre a javunkra fordíthatjuk.

A Hold Hullámvarázsban megjelenő Vihar napja egyfajta katalizátorként működik. Először elemi erővel felkorbácsolja a kedélyeket, hogy így meglazítsa a még megmaradt -de már amúgy is rogyadozó- álarcainkat, falainkat, hogy végül akár egy csendes esővel ki tudja mosni mindazt, aminek mennie kell. Ne küzdjünk erejével, nem nyerhetünk. Mert minél jobban küzdünk valami ellen, az annál erősebben lesz jelen életünkben. Ne essünk kétségbe, inkább feküdjünk fel a hullámok tetejére és engedjünk a Természet erejének, had ragadja magával mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésünket. A mai napon különösen fontos a belső stabilitásunk megtartása, hogy ne ragadjanak magukkal az érzelmeink. Tudatosítsuk, hogy a világ végtelen körforgásában csupán egy dolog állandó és ez a változás. Minden okkal történik, és most helyet csinálunk valami újnak, valami frissnek. Ez a megtisztulás lehetővé teszi, hogy minden érzést, régi sebet és akadályt elengedjünk életünkből, Lelkünkből, érzelmeinkből. Adjuk át magukat a felszabadulás extázisának és hagyjuk megtörténni az eseményeket. Könnyebbüljünk meg! Ahogy a régi helyét új energiák veszik át, újjászületünk, erősebbek leszünk!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com
  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel!Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk!Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra: 
Feloldok, hogy katalizáljak
Szabaddá téve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Megerősítés: 
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.