KIN 214* Fehér Ritmikus Varázsló* 10.29

214-ix-6A mai napon segítséget kapunk ahhoz, hogy megszülethessen a Varázslat az Életünkben. A A Fehér Varázsló nap segít abban, hogy összehangoljuk Szívünket és Elménket, ezáltal nyitottabbá és befogadóbbá válhassunk az Univerzum nagyobb megértésére. A Ritmikus tónus segít a döntéshozatalban, hogy megtegyük azt a lépést mely közelebb visz bennünket afelé, akivé válhatunk.

Ahogy a Hold hullámvarázson egyre tovább haladunk, úgy egyre inkább elmélyülünk érzelmeink tengerében, a miértekben. A Varázsló jegye a Hold hullámvarázsban arra hívja fel figyelmünket, hogy ezen érzelmek vajon mennyire valósak, és hogy milyen szándékkal vannak jelen életünkben. Figyeljük ma meg, hogyan jelenik meg életünkben az irányítás és a személyes hatalom kérdésköre. Hajlamosak vagyunk-e úgy kontrollálni, akár manipulálni környezetünket – érzelmi befolyásolással, hogy a dolgok a kedvünk szerint alakuljanak? Mi motiválja akaratunkat? Legyünk őszinték és igazak önmagunkkal és másokkal szemben is. Merjünk szembe nézni a valós okokkal, és használjuk a Hold energiáit a Szándék megtisztítására. Hozzuk összhangba akaratunkat és vágyainkat Esszenciális Önvalónk akaratával, mert csak így teremthetünk magunknak teljesebb életet. Az igazi varázslat szívünk megismerésének teljességéből származik, melyet már nem vezet az elismerés és hatalom iránti vágy. Vállaljuk fel a bennünk rejlő erőnket, mely benned rejlik, és ezzel csak még nagyobb erőre teszel szert.

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com
  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel!Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk!Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Szervezek, hogy varázsoljak
Kiegyenlítve a befogadó készséget
Lepecsételem a tér kimenetét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!

Megerősítés: 
Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.