KIN 209* Vörös Mágneses Hold* 10.24

New-Moon-Shaman-Goddess-Circle-Katherine-SkaggsA Vörös Hold, gyógyító Hullámvarázsa veszi ma kezdetét. A következő 13 nap az érzelmi megtisztulásunkra és felszabadulásunkra helyezi a hangsúlyt. Segít emlékeznünk és újra összekötni esszenciális önmagunkkal. Mindenki céllal érkezett e Földre, de az úton a felnőttkor felé, ezt az elemi fényt, erőt, „kinevelték”, elnyomták, figyelmünket elterelték… Mi pedig hagytuk. Aztán történt valami sorsfordító, ami elgondolkodtat. Valami, ami megkérdőjelezi eddigi életünket, a belénk nevelt mintákat, azt, hogy mi fontos és mi nem.. Felmerül a kérdés: Ki vagyok Én? Mi végett jöttem erre a földre? Mi a lét értelme? Azt érezzük, hogy valami nem jó, valami hiányzik. Kell, hogy valami több legyen.. Valami!

A Vörös Hold ezeket az Önemlékezéseket segíti elő. Lefújja a feledés fátylát Lelkünkről.
Maja rendszerben, az Ősvízzel társítják, ami nem meglepő, hisz érezhető hatással van a vizekre, így a természetre és az emberi testre is (testünk kb. 60-70% víz) – ár-apály, menstruációs ciklusok, hangulati ingadozások. Szabályos (28 napos) ciklusai, folyamatos megújulása miatt a halál, az újjászületés és a teremtés isteneként tisztelték. Nem véletlenül foglal el központi szerepet a legtöbb naptárban.
A következő 13 napban tehát érzelmeinket kell megtisztítsuk, feloldanunk blokkjainkat. Felhívja figyelmünket Önkorlátozó megatartásunkra, mérgező kapcsolatainkra, hogy kigyomlálhassuk mindazt, ami fáj, ami nem visz előre. Elérkezett a gyógyulás ideje! Ideje elengednünk önmagunk becsmérlését, lekicsinylését és ideje emlékeznünk kik is vagyunk valójában! Mind önálló szellemi létezők vagyunk és feladatunk van az életben, csak anyira hipnotizált már bennünket a mókuskerekünk belső falának mintája, -az anyagi javak, a pénzen vett „boldogság”- hogy már nem is vesszük észre a közvetlen környezetünkben megtalálható ezernyi apró boldogságot. A szeretett személy mosolyát, az étel valódi ízét, az ősz varázslatos színeit, a természet illatát, a nap melegét…  Itt az ideje, hogy abbahagyjuk az egy helyben való rohanást és kipillantsunk egyéni börtöneinkből. Álljunk meg és dolgozzuk fel életünk történéseit. Mondjunk búcsút, gyászoljuk meg, ha kell a múltat és bocsátsuk útjára. Tűzzünk ki új célokat és fókuszunkat helyezzük erre.

A Hold, tehát az érzelmekkel dolgozik. Ezért figyeljünk oda minden érzékszervi jelre, minden útmutatásra, ami erőteljes érzelmeket vált ki belőlünk. Nyissuk meg harmadik szemünket és dekódoljuk ezeket az útmutatásokat, hogy mielőbb visszatalálhassunk Esszenciális Önvalónkhoz! Keressük azok társaságát, akik támogatnak utunkon, de emlékezzünk arra, hogy önmagunkhoz vezető útra bizony nekünk magunknak kell rálelnünk. Jó munkát!

MIKULÁS AKCIÓ!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel!Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk!Tökéletes ajándék barátnőidnek.

    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra: 
Egyesítek, hogy tisztítsak
Vonzva az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
A cél mágnese tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.