KIN 190* Fehér Galaktikus Kutya* 10.04.

sel love
A mai napon visszatérnek az előző hullám a Fehér Kutya energiái, hogy emlékeztessenek bennünket arra, hogy ideje Önmagunkért is munkálkodnunk. A mai rohanó világban sokszor minden mást előtérbe helyezünk, -pénzkeresés, munka, család, párkapcsolat- és tévesen ezek sikereivel azonosítjuk magunkat, boldogságunkat/boldogulásunkat. Holott éppoly fontos lenne, ha a fizikai örömök mellett, a szellemi és lelki boldogulásunkért is dolgoznánk.

Az Éjszaka Hullámvarázsa az álmokkal dolgozik (ezt ebben a hullámban többször is leírtam, de nem lehet eléggé hangsúlyozni!) úgyhogy figyeljünk álmainkra, féléber állapotban idézzük vissza, mit láttunk „lelki szemeinkkel” és dolgozzunk ezekkel a szimbólumokkal. Nem kell, hogy értelme legyen álmainknak, sokszor elég, ha időt és teret adunk a felidézett gondolatoknak/eseményeknek hogy felfedhessék önmagukat, vagy épp utána járunk a szimbólum jelentésének. Az álmainkat a tudatalattink működteti, így a mai nap tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy megdolgozzuk elnyomott félelmeinket, önkorlátozó gondolatainkat. Az Éjszaka hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége tehát az Önmagunkhoz fűződő viszonyunkat veszi górcső alá.  Vizsgáljuk meg kapcsolatainkat, hol vagyunk mi bennük? Hol húzódik az a határ, ahonnan már Önmagunkat is háttérbe szorítjuk, hogy a másik szeretetét/elismerését/megbecsülését elnyerjük? A Kutya tanítása abban rejlik, hogy rámutat arra, hogy azt a Szeretetett és megbecsülést, amelyre oly hőn vágyunk, ne másban keressük, hanem egyszerűen adjuk meg Önmagunknak. Az Éjszaka hullámvarázsban különösen fontos, hogy az elindult belső átalakításunkat ne akasszuk meg! A legnagyobb ajándék, amit a mostani időkben adhatunk magunknak, az az önmagunkra fordított idő, energia és szeretet. Mindaz, amit ez a hullámvarázs megbolygatott, megtisztított bennünk, azt ma töltsük fel a Szeretet energiával.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Harmonizálok a szeretet érdekében
Formálva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.

Megerősítés:
Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.