KIN 189* Vörös Rezonáns Hold* 10.04* Galaktikus Aktiváló Portálnap

article-migration-image-what-is-a-light-bodyA GAP napok tisztaságával elérkeztünk az Éjszaka Hullámvarázs feléhez. A hullám 7. napja mindig a galaktikus kapcsolódásé, a töltekezésé és a megtisztulásé. Az Éjszaka Hullámvarázs, egy mély belső utazásra hív bennünket, hogy jobban megismerhessük és megérthessük félelmeink mögött rejlő valós okokat és azt, hogyan korlátozzuk Önmagunk kiteljesedését hamis illúziókkal.

Az Éjszaka minősége az álmokkal dolgozik, és felfedi az itt megbúvó érzéseket, felismeréseket, melyeket legtöbbször önmagunk generáltunk a múltban, mert még nem voltunk készek szembe nézni velük. A Hold ezen érzéseket, régi eseményeket segít ma letisztítani, hogy közelebb kerülhessünk igaz önvalónkhoz. Ezáltal olyan kapukat nyithat meg számunkra a mai nap, melyen a bőség és megértés árad be. Lévén mind az Éjszaka, mind a Hold minősége erőteljes és érzelmekkel teli minőség, óvakodjunk, nehogy átessünk a ló túloldalára. Térjünk vissza belső erőközpontunkba, helyezkedjünk megfigyelő üzemmódba és innen figyeljük az eseményeket, hogy átlátva működési mechanizmusukon, könnyebben szembe nézhessünk velük és elengedhessük mázsás terheiket. A Hold hajlamosít ma az önbecsmérlésre, az önostorozásra, ámde ez (ahogy máskor sem) nem segít. Ítélkezés helyett inkább adjunk hálát amiért mindez idáig elhozott bennünket, amikor immáron van elég erőnk és tapasztalatunk szembe nézni mindezzel.

Az Éjszaka Hullámvarázsban megjelenő Hold napja tehát arra sarkal, hogy fogadjuk el a valós(-s)ágot és önmagunkat. Biztosítja az erőt és kitartást ahhoz, hogy változtassunk azokon a helyzeteken, melyeken tudunk, és hogy elfogadjuk azt, amire nincs ráhatásunk! Ha jól használjuk a mai napot, hatalmas előrelépést tehetünk érzelmi gyógyulásunk érdekében.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Levezetek, hogy megtisztítsak
Ösztönözve az áramlást
Lepecsételem az egyetemes víz feldolgozását
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a születés ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Jobb kéz a homlokon O-t formál a harmadik szemnél; bal kar derékszögben, a tenyér és a kinyújtott ujjak előrenéznek.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Emlékezés lótusza, serkentsd fel a szent magot.

Megerősítés:
Mint galaktikus jelzőfény és befogadó, közvetlen kapcsolatom van Istennel.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.