KIN 163* Kék Rezonáns Éjszaka* 09.08.

night outside

A Kék Rezonáns Éjszakával elérkeztünk a Föld Hullámvarázsunk feléhez. Az Éjszaka egy mélyebb önismeretre, elmélyülésre hív, ezért haladásunk kifelé nem lesz annyira látványos. A mai nap feladata a lelassulás és erőgyűjtés, szelektálás.

A Rezonáns tónus a biztonságot, kreativitást és a megengedés képességét adja a mai naphoz. Megadja azt a biztonságos teret, ahol elengedhetjük magunkat és felmérhetjük, elemezhetjük eddigi utunkat. AZ Éjszaka a belső mélységeinken, félelmeinket keresztül vezet bennünket a megoldásokhoz, belső kincseinkhez, melyekre szükségünk van a további utunk során. Olyan ez, mint az erőpróbák a mesében, csak itt sárkányok helyett belső aggályainkkal kell szembe nézzünk. A mai nap vezető ereje a Kék Sas, használjuk hát az ő képességeit, hogy félelmeinken felülemelkedve szembe szállhassunk velük és észre vegyük, nem is annyira félelmetesek. Engedjük ez az ítélkezést és önvádaskodást és nézzünk aggályaink mögé, vajon mi az amit eddig elnyomtunk, így őrizgettünk. Tudatosítsuk magunkban, hogy ezen árnyak csak elsőre tűnnek félelmetesnek, hisz belőlünk erednek, legtöbbször (önvédelemből) mi magunk teremtettük őket. Így biztonságban vagyunk! Biztonságos itt lennünk! Ahogy szeretettel és odafordulással fényt vetítünk ezekre a félelmekre, el- és megismerjük a gyökér okokat, máris tudunk vele dolgozni és felszabadulunk ezen kötelékek alól. Megszűnnek létezni.

A mai napon, ha tehetjük, csendesedjünk el, forduljunk önmagunk felé szeretettel és elfogadással. Tudatosan nézzünk szembe, a ma felmerülő nehézségekkel, hisz tudjuk, a Föld Hullámvarázsban nincsennek véletlenek! Ezek feldolgozásának itt és most jött el az ideje, hisz ezek hozhatják meg számunkra azokat az új meglátásokat, tudást és készségeket, amelyek által kiteljesedhetünk.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
AZ AKCIÓ, MÁSODIK HÓNAPUNK VÉGÉIG, (szeptember 19-ig) TART MÉG!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Levezetek, hogy álmodjak
Inspirálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon

7. Tónus:
Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés:
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.