KIN 162* Fehér Ritmikus Szél* 09.07.

162-ik-6A Föld Hullámvarázs 6. napján a Ritmikus Szél minősége hoz egy kis lendületet. Míg a Vörös Föld a fizikai szintű földeltséget és jelenlétet hozza életünkbe, addig a Szél a Szellemi minőségekbe repít. A kettő kiegyensúlyozottsága hozhat el olyan felismeréseket, melyek nagyban elősegítik döntéshozatalunkat.

A Szél minősége a tiszta lélekkel átitatott kommunikációt hozza ma életünkbe. Ezeken a napokon különösen ügyelnünk kell arra, hogy mit, de legfőképp azt, hogyan kommunikálunk környezetünk felé! Ne felejtsük el, hogy a kimondott szónak teremtő ereje van, és hogy minden kimondott szót egy gondolat előz meg. Az őszinte kommunikáció azonban trükkös dolog.. Legtöbbször nem az a konfliktus forrása, hogy visszajelzést adunk, vagy véleményt nyilvánítunk, hanem az, ahogy mondjuk. Éppen ezért különösen fontos, hogy mai mondandóinkat alaposan gondoljuk át. Ne legyen bántó, ártó, rosszindulatú, sokkal inkább támogató, őszinte és szeretetteljes. A Föld Hullámvarázsban megjelenő Szél minősége figyelmeztet arra, hogy térjünk vissza a jelenbe. Legyünk jelen életünkben, Itt és Most és engedjük el a múlt sérelmeit!
A mai napon előfordulhat, hogy gondolataink elkalandoznak, kissé hebrencsnek, szétszórtnak érezhetjük magunkat. Ilyenkor álljunk meg egy pillanatra, fókuszunkat fordítsuk légzésünkre és 4-4-4-es ütemben vegyünk 2-3 mély lélegzetet. Számoljunk el lassan négyig, miközben orrunkon át beszívjuk a levegőt és eltároljuk pocakunkban. Tartsuk bent 4 ütemig, majd egyenletesen szájon át fújjuk ki mindet.
Ez a nap lehet a tökéletes félreértések napja, de akár egy diplomáciai sikersztori is. Az hogy melyiknek adunk teret, az csakis rajtunk múlik!

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!
Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Most akciósan csak 6000 ft-ért!
Érdeklődni: majaharmonia@gmail.com

Mantra:
Szervezek, hogy kommunikáljak
Kiegyenlítve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.