KIN 131* Kék Mágneses Majom* 08.07* MAG nap

inner-child-xAkkor kezdődjék a játék! A mai nappal kezdetét veszi a Kék Majom Hullámvarázs, mely gyermeki énünk gyógyítását és ezáltal egy új nézőpont felfedezését szorgalmazza. „Apa kezdőőődik!” Emlékszünk erre a reklámra? Hát, a mai nappal, bizony most elkezdődik a gyermeki türelmetlenség, játékosság, makacsság, kis hisztivel fűszerezve. Jól hangzik igaz? A Majom Hullámvarázs a feje tetejére forgatja a már amúgy is kissé megviseltes életünket, hogy megszabadítson a még beragadt dolgainktól/ sérüléseinktől/ mintáinktól, ami bekorlátozza látóterünket. És ha már úgyis a feje tetején áll a világunk, érdemes kicsit körülnézni és megvizsgálni jelen helyzetünket egy másik nézőpontból!

Félreértés ne essék, a Majom minősége igenis jó szándékú, csak épp nem válogat az eszközökben! Segítségünkre lesz ha felidézzük a gyermeki ártatlanságunkat, amikor határt csak a képzelőerőnk szabott nekünk, amikor minden lehetséges volt és mindenben megláttuk a jót. Játék és móka volt az élet, és mindent megoldott, begyógyított egy anyai puszi. Ez a minőségünk mindig bennünk él: az őszinte, vicces, cuki, bizakodó és könnyed energia, hisz ez volt alapvető gyermeki állapotunk. Csak valahol a felnőtté válás útja során sajnos ez hátramaradt, megkopott. Belső gyermekünk megsérült, mert elnyomtuk, vagy érzéketlenül kezelték, és mi magunkkal hurcoltuk ezt a megoldatlan folyamatot felnőtt-korunkba.  A ma kezdődő Kék Majom Hullámvarázs ennek a kapcsolatnak helyreállítását tűzi ki célul. Arra bátorít, hogy éljük meg érzelmeinket a maguk teljességében, éljük meg álmainkat, látomásainkat, ahol minden szent, és éppen ezért természetéből adódóan humoros és örömteli. Valósítsuk meg álmainkat! Most van itt a megfelelő pillanat, hisz még pont 10 napig élvezhetjük a MAG napok áldásos támogatását!

Hogyan tudjuk meggyógyítani belső gyermekünket? Az idő kerekét visszafordítani nem lehet. Mi magunknak kell megadni azt a szeretetet/ elismerést /odafigyelést/stb., ami elmaradt valahol az úton. Keressük meg, mi az, ami igazán örömet okoz nekünk. Keressünk olyan munkát, ami támogatja érzékenységünket, és mély megelégedettséget kelt bennünk. Legyünk egyszerűek: szeressünk, játsszunk, táncoljunk, rajzoljunk, színezzünk, énekeljünk. Ezek mind az isteni gyermek tevékenységei – mindenkiben segítik a mágikus gyermek önkifejezését. Tudatosan teremtsünk időt az örömteli szabadságra és a játék varázslatára!

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Egyesítek a játék érdekében
Vonzva a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés: 
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.