KIN 130* Fehér Kozmikus Kutya* 08.06* MAG nap

loveyourself2Napra pontosan a Tzolkin felénél járunk és így a legintenzívebb időszakának is elértük a csúcspontját. Innentől kicsit enyhülnek az energiák, bár erejük továbbra is tiszta és egyenes, kissé enyhül a feszítés és a nyomás a prés alatt. Még hátra van 10 MAG nap és (5 nap szünet után) 10 GAP nap, de ehhez már megedződtünk. A Kozmikus Kutya minőségével ma zárjuk a Tükör Hullámvarázst. Feltétel nélküli szeretetével és odaadásával, a mai nap nagyban megkönnyíti, hogy mindazt, amivel a Tükör szembesített bennünket, végre elengedjük.  „Elfogadás és elengedés! ”ez legyem a mai mottónk, hisz minden vég valami új kezdete.

A Kutya minősége az Önmagunkhoz való hűség, a feltételmentes elfogadás és szeretet mintaképe. A Tükör Hullámvarázsban megjelenő Kutya minősége így ma rámutat arra, hogy életünk mely területén vagyunk hajlamosak feladni/elfelejteni/beolvasztani saját igényeinket, önmagunkat az odatartozásért, elismerésért, szeretetért cserébe. Az elmúlt napok megtanították, hogy az igazság ugyan fáj, de ez a fájdalom elenyésző a tisztánlátás ajándékához képest! Fordítsuk hát ezt is a javunkra. Az alkalmazkodás fontos dolog társadalmunkban, azonban nem mindegy hogy a folyamat közben megtartjuk-e esszenciális Önvalónkat, vagy teljesen azonosulunk egy cél, eszme, netán szerep kedvéért úgy, hogy közben feladjuk mindazt, akik vagyunk, mindazt, akiért életünk során megdolgoztunk. A Kozmikus Kutya tökéletes nap arra, hogy ezekkel megbékéljünk, és szembe nézzünk. Engedjük el az önmarcangolást, a sérelmeket és a megbánást. Fogadjuk el, ha utunk során hibáztunk, hisz még fogunk, rengetegszer! Ez csakis azt bizonyítja, hogy haladunk és dolgozunk Önmagunkon. Már-már unalomig hangoztatott klisé, de még így is igaz az, hogy nem az az erős, aki sosem bukott el, hanem az, aki mindezek ellenére újra és újra feláll! A nehézségek csak növelik a bátorságunkat, kitartásunkat. Döntsünk ma úgy, hogy mostantól nem kérdőjelezzük meg a múltban tett lépéseinket, nem gondolkozunk azon „mi lett volna ha…” hanem hálás szívvel és szeretettel köszönjük meg, hogy idáig vezettek utunkon!

A mai nap energiáit elősegíthetjük, ha ma a fókuszunkat, picit önmagunkra irányítjuk. Kuckózzunk be a kedvenc könyvünkkel a fotelünkbe, ha tehetjük, vegyünk ki szabadságot és csináljuk ma azt, amihez kedvünk van. A mai nap rólunk szóljon. Bocsássunk meg önmagunknak és szeretgessük meg a bennünk élő gyereki énünket. A következő Kék Majom Hullámvarázsban vele fogunk dolgozni.

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra: 
Kitartok a szeretet érdekében
Túlhaladva a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés: 
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.