KIN 031* Kék Felhangos Majom* 04. 29

sandbox-ka-monkey-playing-with-earth-960A Felhangos Majommal ma elindul a Hullámvarázs aktív szakasza, megkezdődik immáron a kifelé cselekvés is. A Majom a maga furfangos módján ma is ránk erőlteti saját nézőpontját, hogy megismerhessük az Ő igazságát és könnyebb döntést hozhassunk az irányt illetően.

Ahogy a Majom napjain már hozzá szokhatunk, a legjobban akkor cselekszünk, ha nyíltan és humorral állunk az elénk kerülő eseményekhez, gondolatokhoz. Ma ugyanis szinte biztosra vehetjük, hogy semmi nem úgy fog történni, ahogyan azt mi elterveztük. Azonban ahelyett, hogy küzdenénk ellene – ne tedd, csak rosszabb lesz!- vegyünk 2-3 mély levegőt, találjunk vissza belső erőközpontunkba, hogy higgadtan, tiszta fejjel és nyitott szívvel megláthassuk érveit. Tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire, tanulságaira, hogy most, tiszta fejjel és a felébresztett gyermek ártatlanságával egészen új lehetőségeket, megoldásokat, akár képességeket is felfedezhessünk. Ez a nap tökéletes alkalmat biztosít ahhoz, hogy összpontosítsuk erőinket, lehetőségeinket és az új megoldásokra fókuszálva előre lendíthessük a Kéz témáit a lezárást és elengedést. A mai nap fő feladata, hogy ne vegyük ma magunkat túl komolyan. Játszunk, bolondozzunk és hagyjuk a terheinket ma hátra. A Kéz hullámban megjelenő Majom energiáinkat köszönhetően, ma mindaz, ami elménket az elmúlt napokban lefoglalta, egy teljesen új megvilágításba kerül.

Kérdezzük meg magunktól mi az, ami ma boldoggá tenne és tegyünk meg érte mindent, hogy el is érhessük mindezt. A mai rohanó instant világunkban eltűntek az apró boldogság források: egy jóbaráti beszélgetés, netán társasozás, egy jó könyv olvasása közben a papír surrogása, vagy csak összebújni valakivel, aki kedves szívünknek a kandalló előtt.  Saját boldogságunk csak tőlünk függ, és elég hozzá egy döntés. Gyűjtsük össze mindazt amit az elmúlt napokban tanultunk, felfedeztünk (sőt azt is, amit esetlegesen hibáztunk), hogy minél hatékonyabban haladjunk céljaink felé.

Maradj Otthon Akció:

„Maradj otthon!” és használd ki ezt az időt, Önmagad fejlesztésére!
Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra: 
Megerősítek a játék érdekében
Irányítva az illúziót
Lepecsételem a mágia feldolgozását
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés: 
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.